Водій отримав штраф за неправильне паркування на Соборній

Водій отримав штраф за неправильне паркування на Соборній
  • Чоловік припаркував свій автомобіль на вулиці Соборній  на місці призначеному для осіб з інвалідністю. За це йому доведеться сплатити штраф.
 

Напередодні на вулиці Соборній патрульні спіймали чергового порушника. 30-річний водій поставив свій Lanos на місці, що призначене для зупинки осіб з інвалідністю. Однак, відповідного посвідчення й дозволу на те він не мав. Відтак, на нього патрульні оформили постанову за частиною 5 статті 122 КУпАП. Тепер чоловіку доведеться сплатити 1020 гривень штрафу.

Як уточнили в Управлінні патрульної поліції, з початку року хмельницькі поліцейські оформили близько 80 матеріалів на водіїв за порушення вимог частини 5 статті 122 КУпАП.

Хмельничанам нагадують, що згідно з частиною 5 статті 122 КУпАП: "Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю (крім випадків вимушеної стоянки), а так само створення перешкод водіям з інвалідністю або водіям, які перевозять осіб з інвалідністю, у зупинці чи стоянці керованих ними транспортних засобів, неправомірне використання на транспортному засобі розпізнавального знака "Водій з інвалідністю" - тягне за собою накладення штрафу від 1020 до 1700 гривень.

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькому спіймали Volkswagen з фальшивими документами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • вася пупкин

    Хренасе штраф! Водитель Лайноса офуеет!
  • Олег Лыба

    А все знаки и разметки законно установлены и нарисованы? например возле Эпицентра? или на стоянке дубовского рынка - где половина парковки занята для инвалидов.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up