Хмельничанка заявила в поліцію на водія маршрутки №24

Хмельничанка заявила в поліцію на водія маршрутки №24
Ілюстративне фото
  • Вчора, 23 жовтня, близько 16.30 на вулиці Шевченка водій маршрутки різко загальмував і пасажирка впала.
  • Жінка отримала серйозні травми.
  • Її госпіталізували.

Вчора, 23 жовтня, у Хмельницькому 32-річна місцева жителька травмувалася в маршрутці.

Як повідомили у поліції, біля зупинки «Залізничний вокзал» водій маршрутки №24 різко загальмував на світлофорі і пасажирка впала. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Baw в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

У потерпілої діагностували перелом грудного хребця. Її госпіталізовали в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

Відео дня

Відкрили провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Правопорушнику доведеться сплатити штраф. Також стаття передбачає виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Читайте також: Кожна шоста аварія – з постраждалими. Чому на осінь у Хмельницькому збільшується кількість ДТП

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Alla Marina

    Звертаюсь до журналістів даного видання, перевіряйте достовірність даних, які пишете , не опускайтесь до представниць древніх проплачуваних за гроші професій та до пліткувальниць біля підїзду.Та маячня, яку ви написали, ні на яку голову не налазить і не має логіки, невже  ви думаєте, що можна отримати перелом хребця впавши в маршрутці? Людину викинуло з маршрутки при різкому старті через задні двері, а це вже питання неналежного способу керування водія і власника,який допустив такий транспортний засіб для перевезення людей.А свідків прошу звертатись до близьких постраждалої, бо поліції мабуть вже заплачено, раз вона дає такі коментарі
  • Имя Фамилия

    Брехня!Вона випала з маршрутки!!!Схоже що новини уже куплені перевізником цього маршруту!Впала в авто а якимось чином опинилась на вулиці на проїздній частині!Чому цього ніде не пишуть?як вона опинилась на дорозі?я свідок який перебував на зупиніці і бачив на свої очі всю картину!якби знав що так усе перекрутять зняв би на відео!

    Андрій Білоус reply Имя Фамилия

    0972513710 Ярослав. Чоловік.
  • Олена Гича

    Взагалі, коли транспорт різко гальмує можна впасти вперед, а не через задні двері випасти, це закони фізики, як вона умудрилась впасти назад? оце цікаво!

    Мишківський Юра reply Олена Гича

    В пості невірно написано.Вона впала не при гальмуванні,а коли він рушав на світлофорі.В маршруткі було багато людей і її під натиском людей викинуло через задні двері при різкому старті
  • Мишківський Юра

    Вона не просто впала!Вона випала через задні двері на проїжджу частину!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up