"Я снімаю... шо ти бл* мені приявиш": як хмельницькі патрульні оформляли п'яного водія

"Я снімаю... шо ти бл* мені приявиш": як хмельницькі патрульні оформляли п'яного водія
  • Погрожував, лаявся, а потім ще й заплакав — справжню виставу влаштував хмельничанин патрульним, які зупинили його за порушення. 
  • Чоловік назвався відомим блогером та погрожував викласти в мережу свою версію подій, у яку повірять люди. Але коли такий план не спрацював, вирішив розчулили правоохоронців слізьми.

"Я блогер і у мене багато підписників, я зараз швидко поставлю вас всіх на місце і вже завтра ви самі принесете мені моє вилучене посвідчення водія" — саме таку відповідь отримали хмельницькі патрульні від водія, якого напередодні зупинили за п'яне водіння. 

Інцидент стався на вулиці Панаса Мирного. Патрульні зупинили "BMW 318", водій якого порушив Правила дорожнього руху. У 31-річного водія інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак,  хмельничанин відмовився пройти огляд на стан сп’яніння, як на місці зупинки так і у медичному закладі

Натомість чоловік пішов в "атаку". Спочатку він повідомив патрульним, що є відомим хмельницьким блогером. Водій запевняв, якщо вони складуть на нього протокол, то він викладе свою версію події у соціальну мережу. На думку чоловіка, в його версію швидше повірять.

Відео дня

"Чоловік почав провокувати патрульних на застосування спецзасобів, обзиваючи їх та намагаючись знімати на телефон потрібні для його майбутнього відеоролика частини відео", - розповіли у прес-службі УПП.

Коли такий план не вдався, чоловік почав плакати. Тут уже він спробував взяти жалістю та розповів правоохоронцям, що забравши у нього посвідчення водія, ті позбавлять його сім'ю єдиного фінансового доходу.

У результаті на водія патрульні оформили адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування автомобілем із ознаками сп’яніння або відмова від проходження огляду на стан сп'яніння). 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Мастер Автополив

    Колоритный кацап, какие кадры нам путлер засылает.
  • Freer

    Хтось знає цього блогера?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up