Більше 16 мільйонів гривень отримають підприємці Хмельниччини на власну справу

Більше 16 мільйонів гривень отримають підприємці Хмельниччини на власну справу
Фото ua.depositphotos.com
  • Жителі Хмельниччини подавали бізнес-ідеї на створення власної справи у сфері торгівлі, індустрії краси, швейного та аграрного виробництва. 
  • Як отримати грант на свій бізнес, читайте далі.

З початку цього року в рамках урядової програми «єРобота: Власна справа» схвалили 68 бізнес-ідей підприємців з Хмельниччини. Таким чином держава підтримує бізнес. Загальна сума наданих переможцям грошової допомоги – понад 16 мільйонів гривень, а кількість нових створених робочих місць в рамках урядової програми сягнула 132. Серед отримувачів мікрогрантів для відкриття власної справи було 45 жінок, 23 чоловіка та два проєкти від внутрішньо переміщених громадян.

Про це розповіли у пресслужбі Хмельницької обласної державної адміністрації,

Серед поданих заявок на фінансування – більшість займають бізнес-проєкти у сфері торгівлі та індустрії краси. Майбутні підприємці також готуються до відкриття власних мініпекарень, спортивного клубу, майстерні з обслуговування та ремонту автомобілів, швейного виробництва. Є напрямок зі стоматологічних та медичних практик та освітніх послуг.

Відео дня

Як отримат грант на власну бізнес-ідею?

Для цього необхідно зробити кілька кроків:

  • заповнити заяву через портал Дія;
  • скласти чіткий бізнес-план (на сайті Дія – Грант на власну справу – Як отримати послугу);
  • пройти перевірку ділової репутації та співбесіду в центрі зайнятості;
  • відкрити рахунок та почати діяти.

Всю необхідну інформацію можна знайти на інтернет-ресурсі Програми — від критеріїв відбору до шаблонів бізнес-планів, необхідних для подання заявки на грант, від алгоритму отримання гранту, до можливості залишити своє питання чи поділитися відгуком. 

В ОДА нагадують, що в Україні також вже другий рік поспіль діє інша урядова програма - «Грант для ветеранів та членів їх сімей». Про відмінності цієї фінансової підтримки для бізнесу та мікрогранту «єРобота: Власна справа» можна почитати за посиланням.

Читайте також:

Зарплата до 30 тисяч: для хмельничан є 267 вакансій (ПЕРЕЛІК)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • rosenvares88

    Де в вільному доступі є напечатані ЗАКОНИ які приймає Верховна Рада Украіни,чи це ВРУ приймає для СЕБЕ ???

keyboard_arrow_up