Meest Пошта: тарифи на доставлення Україною (новини компаній)

Meest Пошта: тарифи на доставлення Україною (новини компаній)

Meest Пошта – вигідний сервіс доставлення посилок, що пропонує доступні ціни. Тарифи на доставлення Україною залежать від ваги. Оформлювати відправлення можна в застосунку, на сайті, у відділенні чи поштоматі. Загалом доступно понад 4000 відділень в Україні. Також завжди можна викликати кур’єра, щоб не витрачати час на поїздку до відділення чи поштомату.

Які тарифи діють на доставлення Україною?

На сайті компанії https://meestposhta.com.ua/ можна знайти всю потрібну інформацію та дізнатися вартість послуг служби доставлення Meest Пошта. Ціна відправлення Україною варіюється залежно від ваги посилки. Також можуть враховуватися додаткові критерії, наприклад, крихкість, терміновість, доставлення на адресу тощо. Прайс:

  1. Доставлення документів до 1 кг обійдеться у 50 гривень.
  2. Якщо вага посилки складає до 2 кг, тарифи на доставлення Україною становлять 60 гривень.
  3. За відправлення коробки вагою до 10 кг доведеться заплатити 65 гривень.
  4. Коли вага посилки досягає 20 кг, тариф зростає до 95 гривень.
  5. Найбільша вартість передбачена для найважчих посилок вагою до 30 кг і становить 130 гривень.

Загалом відправити посилки Україною з Meest Пошта коштує недорого, навіть порівняно з іншими поштовими службами. Доступні ціни та гарний рівень обслуговування, гарантія та страхування – головні переваги компанії.

qXkz4Jn6XpDdqg-ICvRYWP_sVOx6eBjjeUdTu17e49ZEK2JlG0xwZHYcj3L8iEhglDZZtdvAlRzuLiIhB5E5WtVAZGoXpdY7hNH22aODZsnnlT4DtdWSLO9ulCbIYSTpA-Zxop0rPzOySv9OUiN13kk

Що входить у послуги з доставлення посилок?

Вартість доставлення в Meest Пошта охоплює низку послуг. По-перше, тариф містить комісію від оголошеної вартості до 500 грн. По-друге, діє безплатне повернення відправлень до 30 кг.

Є єдиний тариф для документів і в межах області для відправлень до 30 кг. Це робить надсилання посилок більш зручним для клієнтів, оскільки не потрібно замовляти розрахунок.

Пропонуються зручні вагові діапазони:

  • до 1 кг;
  • до 2 кг;
  • до 10 кг;
  • до 30 кг.

Додатково є змога відправити й більші посилки. Вартість розраховується за кожен кілограм або за розміром піддона залежно від фактичної ваги. Якщо потрібно розрахувати ціну доставлення посилки, можна звернутися до служби підтримки, скористатися калькулятором на сайті чи в застосунку.

З Meest Пошта можна бути впевненим у швидкості, зручності та якості доставлення будь-яких посилок Україною. Звертайтеся до консультантів за наявності питань, завантажуйте застосунок, переходьте на сайт або відвідайте відділення для відправлення вантажу в потрібне місто країни.

keyboard_arrow_up