На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон

На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон
  • 30 жителів Хмельниччини задекларували отримані доходи за минулий рік у понад мільйон гривень.

Від початку цього року стало відомо про 30 жителів Хмельницької області, які задекларували отримані у 2023 році доходи у понад мільйон гривень.

Такі дані, станом на квітень, наводять у Державній податковій службі у Хмельницькій області.

У податковій службі відзвітували, як проходить декларування жителів області та навели дані про мільйонерів Хмельниччини. Так, 30 громадян задекларували дохід в сумі понад 1 млн грн. Їхні податкові зобов’язання з ПДФО становлять 12 млн грн  і військового збору – 1,3 млн грн. 

Відео дня

В управлінні оподаткування фізичних осіб повідомили, що загалом на початок квітня 2024 року громадяни подали 3298 декларацій про майновий стан і доходи за 2023 рік. Разом задекларували 671,5 млн грн

Громадяни, які зобов’язані задекларувати доходи, подали 1869 декларацій. Вони задекларували 364,1 млн грн. Сума, яка получилась з податку на доходи фізичних осіб становить 19,2 млн грн та з військового збору – 3,1 млн грн. 

Також півтори тисячі жителів області задекларували 8,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб до повернення (податкова знижка).

В податковій закликали поспішити подати свої декларації. У відомстві нагадали, що можливість подати свої доходи за 2023 рік буде до 30 квітня 2024 року.

Читайте також: Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач26

    Гетьманцев працює погано. Їх у десятки разів більше.
  • Игорь Чёрный

    Ну і..? Це приблизно 2тис $ в місяць. Невже це такий великий прибуток для нормального бізнесу? Інше діло, що лише 30 громадян це задекларувало!
  • Valentina Hakman

    ...як кажуть:"Кому війна,а кому ........"😏
  • Kostia Prytkov

    Щось мало...

keyboard_arrow_up