Особливості вибору холодильної вітрини (новини компаній)

Особливості вибору холодильної вітрини (новини компаній)

Холодильне обладнання є важливим для будь-якого продуктового магазину.

Крім холодильників на складі, в торговому залі встановлюються холодильні вітрини, які суттєво відрізняються зовнішнім виглядом та технічними характеристиками. Спеціалісти компанії Hold розкажуть, на які параметри звертають увагу під час покупки. В каталозі інтернет-магазину величезний вибір обладнання для торгівлі та зберігання товарів.

Температурний режим

Усі моделі поділяють на три категорії в залежності від температурного режиму. Розрізняють такі холодильні вітрини:

Тип вибирається в залежності від продуктів. Наприклад, кондитерські вироби чи напої зберігають у середньотемпературних вітринах, а м’ясні — в морозильних.

Інші критерії вибору

Звісно, не лише температура є принциповою у застосуванні вітрин. Також відіграють роль:

Вертикальні холодильні вітрини зазвичай використовуються для розміщення пляшок із напоями, кондитерських виробів, випічки або холодних закусок. Горизонтальні моделі призначені для м’яса, десертів, салатів, бутербродів тощо.

Інтернет-магазин Hold пропонує великий вибір торгового обладнання. Тут можна знайти та замовити холодильні вітрини від найвідоміших виробників. Серед пропозицій є як компактне обладнання, розраховане на невеликий магазин, так і найбільші моделі. Незважаючи на розміри, пристрої економічно споживають електроенергію.

keyboard_arrow_up