Перерахунок пенсій у грудні: скільки грошей отримають пенсіонери

Перерахунок пенсій у грудні: скільки грошей отримають пенсіонери
Фото ілюстративне
  • Як зміняться пенсії українців в грудні з урахуванням перерахунку.

 

З 1 грудня в Україні перерахують мінімальну пенсію. Це передбачено в Державному бюджеті і пов'язано зі зростанням прожиткового мінімуму, повідомляє ТСН.

Як зазначається,  мінімальна пенсія зросте на 74 гривні. Щоправда, доплату отримають ті, хто вийшов на пенсію за віком та ті, хто має інвалідність. Вони отримуватимуть 1638 гривень.

Збільшення виплат не стосуватиметься пенсіонерів, які працюють.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олена

    А чого пенсіонери працюють????? Бо не можливо прожити на цей мізер,що дає наша шановна Д Е Р Ж А В А.
  • Валлентина

    Валентина Голуб.А якщо у мене була пенсия 1622 гр.то менше за минималку,що ж добавлять таким як я?
  • Lena Malevich

    Трясця його матері!  Скілько??? СкількО???   Я готова редакції подарувати словник української мови!  Як бачу день писемності ви не відзначали?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up