Підлітки можуть оформити картки єПідтримка через ПриватБанк: як це зробити

Підлітки можуть оформити картки єПідтримка через ПриватБанк: як це зробити
  • У банку розпочали оформлення карток для підлітків, які мають “зелений” COVID-сертифікат.

Підліткам почали виплачувати тисячу за вакцинацію. Громадяни України від 14 років можуть скористатись для цього картками єПідтримка. Наразі їх оформлення стартувало у ПриватБанку, передає Укрінформ.  

"Підлітки, які вже є клієнтами банку, зможуть відкрити картку єПідтримка за кілька кліків у мобільному банку Приват24. Для цього треба оновити додаток, зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку єПідтримка. Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням у додаток Дія та подати заявку на виплату допомоги на карту ПриватБанку", - йдеться в повідомленні пресслужбі установи. 

Якщо 14-річна дитина ще не має карток ПриватБанку, в такому випадку радять пройти ідентифікацію у будь якому відділенні ПриватБанку, маючи при собі ідентифікаційний код і паспорт громадянина України або закордонний. Після цього залишається зареєструватися у Приват24 та оформити картку єПідтримка.

Відео дня

Нагадаємо, уряд розширив перелік сфер, де можна використати "ковідну" тисячу. Серед них тепер є освіта (у тому числі для оплати здобуття дошкільної, позашкільної освіти, занять у гуртках, секціях), оплата харчування та проживання в гуртожитках закладів освіти, придбання шкільного приладдя та канцелярських виробів. 

Читайте також:

Невакцинованих медиків і комунальників з 31 січня відсторонять від роботи

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Василий Розуман

    Увага! Підлітку потрібен індефікаційний код з 10 років ці свині хочуть щоб малолітні діти платили податки задумайтеся . Без цього дитина карту не отримає вона має вдягнути це ярмо на шию і тягнути з дитинства

    Василий Розуман reply Василий Розуман

    Лариса Масилюк царство тобі небесне привита раба божа

    Лариса Масилюк reply Василий Розуман

    Василий Розуман ви ще не можете заспокоїтися? Правильно люди кажуть: " не лізь до г**на, смердіти буде". Я вже не вступаю надалі з вами в дискусію, бо зрозуміла що це даремно...ви живете у своєму світі, де люди повинні бути напевно як дикуни з лісів амазонії, жити без документів і медицини.
    І доречі, нажаль ви не можете розпізнати діючу сторінку від бота у ФБ)
    І від мене маленька порада- не "тикайте" незнайомим людям( навіть у соціальних мережах), бо це показує ваш рівень НЕ вихованості...
    На цьому дискусія завершена) на все добре)))

    Василий Розуман reply Василий Розуман

    Лариса Масилюк я все сказав.ця дитина відразу фізособа без дитинства. І людиною не буде ніколи вдумайтеся ніколи

    Василий Розуман reply Василий Розуман

    Лариса Масилюк птичку жалко

    Лариса Масилюк reply Василий Розуман

    Василий Розуман яке вам діло до моєї вакцинації?

    Лариса Масилюк reply Василий Розуман

    Василий Розуман ідентифікаційний код оформляється для дитини для того щоб наприклад оформити спадщину, пенсію, отримання закордонного паспорту і т.д) і для сплати податків також, якщо дитина неповновнолітня є засновником або учасником юридичних осіб)
    А не тільки для " ярма на шию" як ви пишете.

    Василий Розуман reply Василий Розуман

    Лариса Масилюк дотого щей вколоиа про що мова?

    Василий Розуман reply Василий Розуман

    Лариса Масилюк  дочого ваш код якщо ще немає карти дурниця, що він є у дитини

    Лариса Масилюк reply Василий Розуман

    Василий Розуман не пишіть дурниці... ) у мене в дитини ідентифікаційний код є з 3ох років і ніяких податків вона не сплачує)

keyboard_arrow_up