Скільки коштують молоко, сир та сметана у Хмельницькому

Скільки коштують молоко, сир та сметана у Хмельницькому
  • Молочні продукти відіграють важливу роль у харчуванні кожного.

  • Ціни на них, як і на інші продукти, у різних місцях є різними.

  • Журналісти vsim.ua дізналися, за скільки продають молоко, сир та сметану в Хмельницькому.

Молоко у господарстві - продукт незамінний. Воно є інгрідієнтом для випічки, з нього роблять коктейлі. Чимало продуктів виготовляють і з самого молока - це і сир, і сметана, і закваска, і кефір. Тому молоко можна розглядати як універсальний продукт.

Ціни на молочні продукти не стоять на місці, а час від часу зростають. Проте знайти молоко чи сир за приємною ціною все ж можливо. Журналісти vsim.ua вирушили на чергову прогулянку ринками та супермаркетами міста. Перевірили, де і за скільки можна придбати молоко, сир та сметану. Саме ці продукти ми обрали для огляду.

Традиційно, молочку дешевше можна придбати на ринку. Люди приїжджають із довколишніх сіл та продають домашню продукцію. Зазвичай, на ринку “Ранковому” сметану можна придбати за 35-40 гривень за півлітру. У місті це найдешевший варіант. Проте є винятки: у деяких торгових точках за сметану просили 55-60 гривень за півлітрову банку.

Відео дня

Дещо дорожче молоко, сир та сметану продають у супермаркетах. При покупці сметани обов’язково потрібно враховувати назву товару: на деяких пачках написано “Сметана”, на інших може бути написано “Продукт сметанний”. Останній продають у “Сільпо” за ціною 11 гривень. Що стосується сиру, у супермаркетах лише в “Сільпо” ми побачили розфасований ваговий сир вартістю 91 гривня за кілограм. Переважно в супермаркетах продають сир в упаковках 400 грамів.

Детальніше про ціни - на інфографіці:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Жанна Люба

    Це катаржна праця... , но в людей воно справжнє.
    В супермаркетах страшно купувати
    В нас практично немає ферм і в мене  запитання : А чим нас травлять ?!
    Не страшно ?!
  • Наталі Логвиненко

    В магазині дорого зате в людей по селах закуповують за бесцінь,ціни на все підіймають тільки не людям які здають це  молоко
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up