У Хмельницькому не працюють банкомати “ПриватБанку”: що відомо

У Хмельницькому не працюють банкомати “ПриватБанку”: що відомо
  • Хмельничани скаржаться, що не можуть зняти готівку у приватбанківських банкоматах.

У Хмельницькому не працюють банкомати “ПриватБанку”. Вранці 23 квітня люди почали скаржитись, що не можуть зняти готівку і скористатись безготівковим розрахунком, аби купити продукти. Зокрема, такі повідомлення надходять від жителів Південно-Західного мікрорайону та інших.

“Готівку зняти неможливо, безготівкового розрахунку ніде немає. Інкасатори сказали, що по всьому місту не працюють”, - обурюються хмельничанка Олександра. 

Як виявилось, на подібні проблеми скаржаться люди в багатьох містах. Також нарікають, що не працює і Приват24. 

Відео дня

Що пояснюють в компанії?

У "ПриватБанку" оприлюднили офіційне повідомлення станом на 12-ту годину. Пояснюють - трапився збій. Однак коли саме проблему вирішать - не уточнили:

“Знаємо про проблему і вже вирішуємо. На каналах зв’язку стався збій. Через це сьогодні можливі перебої та затримки в роботі сервісів банку, зокрема Приват24, мережі банкоматів й оплатами картками через торгові термінали. Наші фахівці вже працюють над найшвидшим відновленням стабільної роботи. Перепрошуємо за незручності і дякуємо за розуміння”, - повідомили у Приватбанку". 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

  • Оксана Бабій Мамич

    Так було вчора
  • Олена Волкотруб

    Чому в відділеннях Приватбанку в понеділок вихідний, якщо в всіх інших - робочий день? Вони що, особливо перепрацьовуються?
  • Надежда Губерт

    Ден

keyboard_arrow_up