У період карантину не треба платити за комунальні послуги: правда чи фейк

У період карантину не треба платити за комунальні послуги: правда чи фейк
Фото ілюстративне
  • Таку інформацію поширюють у соціальних мережах. 
  • Що на це кажуть комунальники?

“У період карантину платити за комунальні послуги (в тому числі, за воду і стоки) не потрібно” - таку інформацію останнім часом дуже часто поширюють у соціальних мережах.  В прес-службі МКП “Хмельницькводоканал” зазначають, що їхні телефони просто “розриваються” від дзвінків містян, які просять уточнити це питання. В підприємстві пояснюють, що інформація не відповідає дійсності.

“Під час карантину не застосовуватимуться штрафні санкції за несвоєчасну плату за житлово-комунальні послуги, а також не може бути призупинено надання послуг у зв'язку із заборгованістю. Однак це не є приводом не платити за спожиті воду і стоки. У період карантину підприємство продовжує працювати в штатному режимі, необхідно вчасно оплачувати електроенергію, платити податки та збори, виплачувати заробітну плату працівникам тощо. Тому закликаємо кожного не зволікати, а заплатити за спожиту воду і водовідведення”, - йдеться у повідомлені МКП “Хмельницькводоканал”.

Відео дня

Комунальники радять не довіряти інформації, яка не містить посилань на офіційні джерела та не має жодного документального підтвердження від органів місцевої та державної влади.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Александр Бахтий

    Ну конечно же ПРАВДА....
    Только по-моему где-то в Франции или какой-то другой стране. Но точно не у нас
  • Александр

    Сплачувать не вопрос, но почему по таким сумасшедшим тарифам как в Украине, которые действуют по согласованию с МВФ!!! ти услуги в реальности не имеют такой ценности какую за них безосновательно требуют!!! Самые высоки тарифы в мире в такой нищей стране!!!
  • валентина

    ские и тернопольский депутаты огласили орендные каникулы для своих приватных предпринимателей !!!
  • валентина

    Запорижские и тернопольские приватные предприниматели НЕБУДУТ платить за оренду помещений на период карантина !!И нетолько они!!!Відповідне рішення було ухвалено на сесії міської ради сьогодні, 25 березня, з  посиланням на пресслужбу міськради.



    Орендарі об’єктів комунального майна, що через карантин припинили господарську діяльність, визначену договором оренди, звільняються від сплати орендної плати. Першим днем "орендних канікул" вважається 17 березня, коли й були запровадженні карантинні обмеження, триватимуть вони до скасування карантину.  



    Для того, аби не платити в цей час за оренду, підприємці мають укласти відповідні додаткові угоди до діючих договорів оренди комунального майна, подавши письмову заяву та документ, що підтверджує відсутність ведення господарської діяльності.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up