Українцям пообіцяли рекордне зниження ціни на газ: деталі

Українцям пообіцяли рекордне зниження ціни на газ: деталі
Фото: "Твоє місто"
  • Міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель заявив, що у цьому кварталі у платіжках на опалення суми будуть меншими.

В Україні у лютому додатково знизиться ціна на газ для споживачів. Про це заявив міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель, повідомляє пресслужба міністерства.

За його словами, зменшення вартості палива можливе завдяки підписанню договору про транспортування газу.

  • "У лютому, у березні, влітку - буде рекордно менша ціна на газ, адже нам вдалося стабілізувати ситуацію на ринку газу", - сказав міністр.

Також Оржель додав, що зменшення ціни на газ дало можливість переглянути тарифи на розподіл, щоб оновити інфраструктуру.

Відео дня
  • "Зменшення ціни на газ, дало нам можливість переглянути тарифи на розподіл, які дуже довго не переглядалися. Це зроблено для того, щоб оновити інфраструктуру, адже від цього теж залежить чи українці зможуть якісно отримувати газ безпосередньо у себе у домівках", - зауважив він.

 

Скільки саме коштуватиме газ у лютому й надалі у міністерстві не уточнили. Але, як додав Оржель, у січні цього року ціна на газ на 25% була меншою, ніж у січні попереднього року. Споживачі за газ заплатили  5580 гривень за тисячу кубометрів з ПДВ без транспортування.

Читайте також: Як зросте реальна зарплата українців у 2020 році: прогноз Мінекономіки

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Іван Петров

    ага уже знизили так що добавили ще одну платіжку, після цієї "знижки" уже скільки платіжок буде..3 чи 4?)))
  • Діма Ямковий

    Ключове слово "пообіцяли"... Це нічого не значить для наших чинуш😒
  • Руслан Гаврилюк

    Ееее!, харе нам догоджати!, ми ще від "січневої знижки" не оговтались🤬
  • Сіма

    Ну і навіщо сваритись із Росією, якщо співпраця із нею вигідна для України?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up