Як провести вихідні: огляд кінотеатрів Хмельницького

Як провести вихідні: огляд кінотеатрів Хмельницького
  • Заклади кіно в Хмельницькому достатньо відрізняються один від одного масштабами, ціною, кількістю залів і, в якійсь мірі, комфортом.  
  • Якими «фішками» кінотеатри нашого міста заманюють глядачів і що особливого пропонують, дізнавайтеся в огляді.

Кінотеатр імені Шевченка

Найстаріший кінотеатр, який був споруджений ще тоді, коли наше місто називалось Проскурів, гармонійно відділяє парк ім. Т. Г. Шевченка від головної вулиці міста. Який знаходиться на площі по вулиці Проскурівська. Ззовні він не змінився, але нещодавно деякі ремонтні роботи у ньому проводились. Адміністрація закладу розповідає, що у 2015 році була заміна екрану та апаратури на сучасну. Саме тому якість звуку та зображення дуже добре. Кінотеатр має сайт з афішами, але функції купування/бронювання квитків не має.

По темному залу можна пересуватися і без ліхтарика, адже там немає сходинок, а плавний підйом вверх. Сидіння у даному кінотеатрі раритетні, ще з «тих» часів. Але директор повідомляє, що їх вони не замінюють, оскільки очікують на повну реконструкцію закладу.

Фото з архіву 

«Фішка» закладу. Слід зазначити, що кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка – найбільший кінотеатр Хмельницького, який вміщає 465 місць і має найбільший екран в 116 кв. м. Зрозуміло, що у таких масштабів є і недолік – через високу стелю в залі прохолодно. Адміністрація зізнається, що перед сеансом вмикають навіть додаткове опалення, щоб обігріти зал.

Відео дня
  • Екран: 1 екран, 116 м² 3D-фільми
  • Кількість місць та залів: 1 зал 459 місць
  • Вартість квитків: 40 – 60 гривень
  • Адреса: вулиця Проскурівська, 40.
  • Телефон: 79-53-46; 79-45-25; 79-59-47; 098-120-16-16.
  • Сайт кінотеатруshevchenko.km

Кінотеатр «Планета»

Будівля колишнього пожежного депо, в якій зараз і є кінотеатр, розташована на центральному перехресті міста. Зали кінотеатру зазнали помітних змін. Всього у закладі їх є три: червоний на 95 місць, синій на 156 місць та зал електронного кіно на 24 місця. Вони достатньо комфортні.

В червоному і синьому вздовж сходинок є підсвітка, сидіння м’які із підставкою для напоїв та попкорну. У маленькому залі електронного кіно – зручні великі дивани. На сайті кінотеатру можна і забронювати, і купити квитки попередньо. Температура в залах нормальна, не замерзнете. Головний інженер повідомив, що апаратура у закладі нова, тому звук і зображення достатньо якісні.

В залі очікування є унікальна скульптурна композиція «Веселий потяг», яку створив народний художник України Микола Мазур. Вона навіює ностальгію за дитинством дітям 90-х.

«Фішкою» закладу є перелік фільмів, які транслюються у «Планеті». Адже їх список набагато ширший ніж у інших кінотеатрах. У даному закладі завжди більший вибір фільмів.

  • Екран: 2 екрани у великих залах – 7х4 м, у меншому – 4х3 м, 3D-фільми
  • Кількість місць та залів: 3 зали (місць: 95, 156, 24)
  • Вартість квитків: 40 – 60 гривень
  • Адреса: вулиця Подільська, 39.  
  • Телефон: 0382 79-56-14
  • Сайт кінотеатру: kino-planeta

«Multiplex»

Даний кінотеатр розташований на 2 поверсі ТРЦ «Оазис», що досить комфортно, адже біля самого торгівельного центру розміщена стоянка.

В кінотеатрі є 4 зали, 2 з них менші – на 141 місце і 2 більші – на 156 місць.

В залах досить комфортно, крісла м’які з підставками для напоїв та попкорну, вздовж сходинок присутня підсвітка. Та деколи відвідувачі скаржаться на роботу кондиціонера, який віє холодним повітрям. Директор закладу розповідає, що під час сеансу кондиціонери навпаки обігрівають зали, та інколи збої можуть бути у системі. Ще у чотирьох залах вкінці розміщені, як кажуть, vip-місця підвищеного комфорту, на яких можна навіть майже лягти, правда, ціна їх більша (120 – 140 гривень). Multiplex має сайт, де попередньо можна придбати квиток, але бронювання квитків на даний момент відмінено.

Квитки на нові фільми в прем’єрні дні (з четверга по неділю включно) дорожчі. З понеділка ціна знижується і також починає працювати система студентських і дитячих знижок, якщо дистриб’ютор, згідно договору, це дозволяє.

Апаратура у залах кінотеатру нова, тому має чистий звук і якісне зображення.

«Фішкою» закладу є затишність. Адже незважаючи на комфортні зали для перегляду фільмів, Multiplex містить ще й 3 зручних зали для очікування з комфортними кріслами.

  • Екран: 2 види екранів – 10,9х4,7 м та 10,7х4,2 м, 3D-фільми
  • Кількість місць та залів: 4 зали (у 2-х залах по 156 місць, у 2-х по 141 місцю)
  • Вартість квитків: 45 – 140 гривень
  • Адреса: вулиця Степана Бандери, 2А.
  • Телефон: 0800 505 333
  • Сайт кінотеатруmultiplex

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Olga Matsyuk

    Стаття за 2 лютого
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up