10 проституток із «Марисі» жили у підсобці та платили сутенерам штрафи за «прогули»

10 проституток із «Марисі» жили у підсобці та платили сутенерам штрафи за «прогули»
Слідчим нарешті вдалося встановити причетність трьох чоловіків до організації притону. Матеріали направлені до суду. Сутенерам загрожує до 5 років тюрми.

Нагадаємо, на початку року міліціонери задокументували 10 фактів надання сексуальних послуг у закладі «Марися», що знаходиться на кругу біля "Темпу". Проститутки надавали інтимні послуги не безпосередньо у барі, а в сусідній сауні або ж у іншому місці. Клієнт сплачував 300 гривень за повію і ще 140 за оренду сауни.

На утриманні у сутенерів було близько 10 повій, дві з яких — із сусідньої Вінницької області. Крім того, до злочинної діяльності залучалися і бармени, які працювали в закладі, і знайомі таксисти.

"Частина дівчат жила прямо таки в підсобному приміщенні цього ж кафе, сплачуючи власникові за оренду. За прогули чи відсутність на «роботі» через хворобу або інші поважні причини сплачували чималенькі штрафи", - йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницького облсного управління міліції. 

Відео дня

Матеріали кримінального провадження уже направлено до суду. Згідно ч. 2 ст. 302 «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» Кримінального кодексу України підозрюваним загрожує до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Читайте також: Секс за гроші у Хмельницькому - вимушений крок чи стиль життя?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Було чудове місце де можна трати гроші ,купляючи жіночу ласку...Єх, побільше б таких закладів, вибір був би, а так - лише 10 штук на всіх голодних, мало!
  • Анонім

    Може вже закриєте нарешті це лайно. Краще шаурму з квасом відкрийте.

    Анонім reply Анонім

    Марися - це пережиток 90-х. Давно уже пора побудувати пристойний дім розпусти на тому місці. Жартую звісно.
  • Анонім

    Та легалізуйте вже цей бізнес я у всьому цивільному світі, і місто буде мати гроші і хлопці не такі агресивні ходити.
  • Борис

    а хазяїн марисі в міській раді "дупутатствує"...

    Коломенко Любов reply Борис

    А хто?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up