«Батькові на голову просто впало поліно»: вирок убивці з Хмельниччини суд залишив без змін

«Батькові на голову просто впало поліно»: вирок убивці з Хмельниччини суд залишив без змін
Фото ілюстративне
  • За умисне вбивство рідного тата син проведе 14 років з гратами.

 

Трагедія трапилася в ніч на 26 лютого 2020-го в Стуфчинцях, що на  Лісовогринівеччині.

Між батьком й сином спалахнув конфлікт. Не вагаючись, молодик побив старенького дерев’яною палицею.

Закривавлене тіло пенсіонера вранці виявили соціальні працівники, котрі мали везти його на планове лікування.

Відео дня

Від відкритої черепно-мозкової травми, 80-літній чоловік невдовзі помер. Його ж убивцю Хмельницький міськрайонний суд засудив до 14 років позбавлення волі. Обвинувачений вирок оскаржив.

В апеляційному суді горе-син намагався довести, що не причетний до злочину. Сказав, що був з батьком в хороших стосунках, дбав про нього, дуже шкодує про його смерть та хоче покарати винних.

Наголошував, що напередодні смерті тато впав на порозі, а потім ще - на сходах, а далі – йому на голову випадково впало поліно.

Проте висновки судово-медичної експертизи, зазначають  у пресслужбі Хмельницького апеляційного суду, свідчать, що ударів «продовгастим твердим предметом округлої форми» було не менше 20. І вісім з них – по голові. Тілесних же ушкоджень, які б могли утворитись внаслідок падіння з висоти власного зросту, на тілі жертви не виявлено.

Та й за словами свідків, батько не раз скаржився на сина. Мовляв, той знущався з нього, не готував їжу, забирав гроші. Через це чоловік і планував перебратися до будинку пристарілих. Не встиг.

Хмельницький апеляційний суд залишив без змін вирок Хмельницького міськрайонного суду, який оскаржив обвинувачений.  Батьковбивця матиме ще  достатньо часу, аби усвідомити, що накоїв.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up