Через дзвінок з “оператором” хмельничанка втратила 30 тисяч

Через дзвінок з “оператором” хмельничанка втратила 30 тисяч
  • Хмельничанку ошукали шахраї. 
  • З рахунку жінки зникло 30 тисяч гривень.

У Хмельницькому за добу зареєстрували два випадки шахрайства. Саме стільки людей звернулось до поліції із відповідними заявами. 

Жертвою аферистів стала 42-річна хмельничанка. До неї зателефонував невідомий і представився працівником мобільного оператора. Начебто під приводом оцінки роботи мережі зловмисник випитав у жінки реквізити банківської картки і код доступу до неї. Відтак з рахунку потерпілої зникло 30 тисяч гривень. Про це повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції.

Також на гачок до аферистів потрапили і 50-річна жителька Маріуполя. Хмельницьким поліцейським вона розповіла, що під час евакуації у Запоріжжі її ошукали на 150 тисяч гривень. Ці гроші вона перерахувала малознайомому чоловікові на придбання паливно-мастильних матеріалів та харчів для жителів рідного міста. Зловмисник отримав від жінки ці гроші, але після того на зв'язок не виходив і обіцянки не стримав.

Відео дня

Поліцейські наразі з’ясовують усі обставини вказаних подій і закликають громадян не повідомляти особисту інформацію незнайомим людям.
 
 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Serhiy Melnyk

    Як можна бути такою дурепою і мати такі гроші, от як!
  • Валентина Молотковська

    Не знаєте номер - не відповідайте!
  • Олександр Бойко

    Дурним так і треба
  • Тетяна Петровп

    Одна сама перечислила а інша коди розказала то це чони подарували самі бо як вже такго незнати.

keyboard_arrow_up