Чоловік застрелив з рушниці тещу та тестя: йому дали довічне (ФОТО)

Чоловік застрелив з рушниці тещу та тестя: йому дали довічне (ФОТО)
Фото з сайту Хмельницької обласної прокруатури
  • Суд відхилив апеляцію жителя Кам’янеччини, який застрелив з рушниці двох родичів.

  • Вбивця поранив і власну маленьку доньку.

  • Дівчинка намагалась прикрити собою дідуся.

 

Подвійне вбивство сталося наприкінці жовтня 2019 року у селі Завалля на Кам’янеччині.

42-річний чоловік довгий час конфліктував з родичами. Зрештою, під час чергової сварки він схопив рушницю та застрелив 66-річних тещу та тестя, які відпочивали у себе вдома. Пенсіонери померли миттєво.

Все сталось на очах у малолітньої доньки злочинця. Дівчинка намагалась прикрити своїм тілом дідуся. Однак це не зупинило вбивцю і він вистрілив поранивши 8-річну дитину в руку.

Відео дня

У 2019 році Vsim.ua вже повідомляв деталі цього моторошного вбивства. Воно сталося на очах у старшої 15-річної доньки зловмисника. Вона з криками про допомогу кинулася по сусідах. 

На моторошний вереск дівчини прибігли родичі, які жили неподалік. Юля розповіла, що тато з порогу застрелив дідуся, потім вистрелив у руку її молодшій сестричці, яка кинулася на допомогу, і впритул розстріляв бабусю.

Зловмисник подав апеляцію на вирок Кам’янець-Подільського міськрайонного суду. Згідно з ним його покарали довічним позбавленням волі.

Прокурори довели винуватість засудженого в умисному вбивстві двох людей, вчиненому способом, небезпечним для життя багатьох осіб. Його апеляцію суд відхилив.

Все своє життя чоловік проведе за ґратами.

Довідка

Довічне позбавлення волі - найвища міра покарання в Україні, що прийшла на заміну смертній карі. Призначається лише у виняткових випадках. Україна – лідер серед європейських країн за кількістю «довічників». Станом на 2021 рік понад 1500 осіб були засуджені до довічного ув’язнення.

За які злочини карають найвищою мірою?

Довічне позбавлення волі встановлюється лише у виняткових випадках за скоєння особливо тяжких злочинів:

Найвищий вид покарання не застосовується:

Читайте також: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Читач73

    Як   нова сім"я так і дорослі діти , повинні жити окремо .До родичів  краще їздити у гості але не проживати з ними.
  • Читач52

    Дивно, що не має комментарів про людей зі Сходу..
  • Leopard Leoparda

    в Україні дурні давні звичаї щодо родини дружини чи чоловіка. свекрухи часто вважаютьЮ що невістки їм повинні. а тещі, що на зятька можна сісти і їхати. звичайно вбивство не підтримую ні підняття руки. я бі на місті зятя кинула їх нахер і поїхала зчезнувши назавжди. Терпіти заради дітей не треба. Діти з 18 років не цікавляться батьками, ну хіба що ті допомагають. Одруження має триматись на почуттях кохання а не тому що діти є. важко рости дитиною коли батьки чи родина свариться. знаю по собі.
  • ЧитачЧитачів

    Це ж треба так старим пердунам допекти чоловіка...

    Олена reply ЧитачЧитачів

    А щоб Вам такий самий зять (якщо у Вас донька) зустрівся, нехай мене Господь вибачає за такі слова.

    ЧитачЧитачів reply Олена

    Олена, якщо ти пристосувалася жити і спати зі свекром, то добре. Не у всіх так виходить.

    Leopard Leoparda reply Олена

    як можна слати прокльони і згадувати бога в цьому реченні? пісец якийсь. ходите в церкву часто? я думаю конфліктують зяті і невістки, які живуть з батьками тими чи тими. ТРЕБА жити окремо і не пускати носа свекрухи чи тещі до хати. до холодильника. одружуєтесь? - все , нова сім,я . нема де жити, то нащо разом оце життя. це не сім,я тому що примак завжди має слухати тещу і всіх, а невістка свекруху. розпалась так не одна сім.я. навіть таких знаю. за ними спостерігати було цирком. зять замість дуріка в них був.

keyboard_arrow_up