Душив і погрожував вбити: у Хмельницькому затримали чоловіка за спробу зґвалтування

Душив і погрожував вбити: у Хмельницькому затримали чоловіка за спробу зґвалтування
  • За даними поліції, 35-річний хмельничанин намагався зґвалтувати молоду дівчину. 
  • На жертву напав неподалік від її будинку.
  • Повалив на землю та пригрозив, що заріже.

У Хмельницькому затримали ймовірного ґвалтівника. За даними поліції, 15 січня, близько 21 години, підозрюваний напав на 22-річну дівчину. Сталося це поруч із її помешканням. 

“Молодій жінці спочатку вдалося вирватися з рук нападника, але він її наздогнав, повалив на землю і пригрозив задушити, якщо жертва кричатиме, після чого продовжив втілювати свій злочинний намір”, - йдеться у повідомленні на сайті ГУНП у Хмельницькій області. 

Довести злочин до кінця ґвалтівникові не вдалося. В цей час неподалік проходив місцевий мешканець. Випадковий перехожий налякав зловмисника і той втік. 

Відео дня

Дівчина звернулася до поліції. На підозрюваного склали орієнтування. Потерпіла детально описала прикмети нападника. Завдяки цьому поліцейські упродовж пів години встановили особу ґвалтівника. Орієнтування на затримання дали патрульним. Ті й затримали чоловіка та доставили його до відділку. 

Зловмисником виявився 35-річний хмельничанин. Під час слідчих дій у чоловіка вилучили мобільний телефон. У ньому знайшли значну кількість знімків порнографічного характеру. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області

За фактом вчинення замаху на зґвалтування слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ксюша Ксюша

    Он на зоне своё удовольствие получит. Мало не покажется
  • Саша Легай

    Навіщо лице приховувати? Дайте його на люди.
  • Валентина Татаринська

    Таких треба віддавати не зґвалтування всім бажаючим.Хто захоче і як.Дати йому отримати насолоду і ще кайф таким самим збоченцям.Два в одному.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up