Іспитовий термін та гроші рідним: суд призначив покарання винуватцю смертельної ДТП на Ярмолинеччині

Іспитовий термін та гроші рідним: суд призначив покарання винуватцю смертельної ДТП на Ярмолинеччині
  • У листопаді минулого року 31-річний водій "Nissan" врізався у "ЗІЛ".
  • Одна пасажирка загинула, ще двоє отримали травми. 
  • Винуватцю ДТП "світило" п'ять років ув'язнення, але суд врахував пом'якшувальні обставини.
  • Чоловіку призначили рік іспитового терміну та забрали у нього права.

Смертельна ДТП сталася 21 листопада 2017 року біля села Соколівка. Тоді 31-річний місцевий житель сів п'яний за кермо "Nissan Bluebird" та в'їхав в "ЗІЛ-138", який рухався попереду. Внаслідок ДТП одна пасажирка "Nissan" загинула, ще двоє отримали травми.

Справу розслідували за частиною 2 статті 286 кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого і призначив покарання.

Як встановив суд, чоловік порушив правила дорожнього руху та діяв легковажно, адже у його автомобіль був несправним, про що ймовірно міг знати водій до аварії. Ярмолинецький районний суд визнав чоловіка винним. Та врахувавши зм'якшувальні обставини чоловіку призначили один рік іспитового терміну. Також його позбавили права керувати транспортними засобами на строк 3 роки та він заплатить родині загиблої жінки 133 тисячі гривень моральної шкоди. Про це повідомили у прес-службі Апеляційного суду Хмельницької області.

Відео дня

"Разом з тим, суд врахував, що обвинувачений не має кримінального минулого, натомість має позитивні характеристики, утримує малолітню дитину і батьків похилого віку, є учасником бойових дій АТО... А також врахувала думку потерпілої, якій він вже відшкодував 57 тисяч гривень моральної шкоди,"йдеться у вироку суду..

Тепер, якщо він скоїть будь-яке правопорушення за цей час то відправиться до в'язниці на 5 років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up