Мешканець Хмельниччини напав на касирку обмінника та влаштував стрілянину в торговому центрі (ВІДЕО)

Мешканець Хмельниччини напав на касирку обмінника та влаштував стрілянину в торговому центрі (ВІДЕО)
  • 32-річний чоловік намагався обікрасти пункт обміну валют.
  • Коли ж касирка дала йому відсіч, довелося тікати.
  • Але зробити це непомітно не вдалося, оскільки ловити зловмисника почали відвідувачі ТЦ.
 

Подія мала місце ввечері 18 квітня в одному із торгових центрів у Рівному. Чоловік у медичній масці та рукавичках зачекав, коли касир обмінного пункту виходитиме із приміщення, і як тільки вона відчинила двері, той почав бити її та проник в середину. 

Жінка зуміла зірвати маску з нападника та виштовхати його. На крики про допомогу зреагували не тільки охорона торгового центру, а й відвідувачі. Небайдужі громадяни кинулись затримувати нападника.  Зловмисник почав відстрілюватися та влучив у ногу одному із покупців. Попри це грабіжника вдалося затримати.

На місце події оперативно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Затриманим виявився 32-річний житель Славути. У нього вилучили спецпристрій для відстрілу гумовими кулями із магазином, спорядженими сімома патронами та аерозольний балончик. Крім того, за результатами медичного огляду чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Відео дня
  • "Слідчі Рівненського районного управління поліції за фактом розбою, поєднаного із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, та із проникненням у приміщення, відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України", - повідомили у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

Як уточнили у поліції, касирку та пораненого чоловіка після надання медичної допомоги відпустили.

А ось мешканець Славути уже потрапляв у поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотиків. Тепер йому загрожує позбавлення волі від семи до 12 років із конфіскацією майна. 

Читайте також: На Хмельниччині за ґрати відправили молодика, який влаштував грабіж серед вулиці

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up