На чотири роки засудили хмельничанина, який на «Daewoo» збив пішохода

На чотири роки засудили хмельничанина, який на «Daewoo» збив пішохода
  • Аварія трапилась поблизу Хмельницького.
  • Чоловік перетинав проїзну частину дороги.

 

Хмельничанин отримав вирок за наїзд на пішохода. Все трапилось 17 вересня. 38-річний водій «Daewoo Gentra» їхав дорогою поблизу Хмельницького. Чоловік проявив крайню неуважність до дорожньої обстановки та наїхав на хмельничанина, який на той момент перетинав проїзну частину дороги. Так повідомляють про аварію в Окружній прокуратурі міста Хмельницького.

В результаті ДТП 56-річний пішохід отримав травми і провів більше трьох місяців у лікарні. Тим часом водій поніс покарання.

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження".

Відео дня

Вироком суду водієві призначено покарання у виді 4 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 2 роки із встановленням іспитового терміну.

Суд також задовольнив цивільний позов в інтересах про стягнення витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення - місцевий бюджет поповниться на 132 тисячі гривень. 

Також засуджений сплатить понад 145 тисяч гривень матеріальної та 200 тисяч гривень моральної шкоди потерпілому.

Читайте також:

Легковик зіткнувся із відбійником. Двоє людей загинули, ще двоє травмовані

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up