На Хмельниччині обікрали сім’ю переселенців. Спіймали 25-річного злодія

На Хмельниччині обікрали сім’ю переселенців. Спіймали 25-річного злодія
  • Подія трапилась у соціальному прихистку в Славуті. 
  • У переселенців з Донецької області викрали сумку з грошима. 

На Хмельниччині спіймали чоловіка, який обікрав сім’ю переселенців. Все трапилось цими вихідними у соціальному прихистку в Славуті. До поліції звернулась вимушена переселенка, яка приїхала на Хмельниччину з Донецької області. Жінка розповіла, що невідомий вкрав сумку, де були всі заощадження її сім’ї. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Оперативники з'ясували, на якому автомобілі був зловмисник і передали орієнтування колегам по області. Затримали крадія на блокпосту у Летичеві. Він рухався до кордону з Вінницькою областю. 

Як додають правоохоронці, зловмисник - 25-річний «гастролер» з Дніпропетровщини. Виявилось, що він теж на ніч поселився в соціальному притулку, де і викрав сумку з чималою сумою коштів. Після цього вирішив тікати за межі області. Всі викрадені гроші у нього вилучили. Їх повернуть власниці. 

Відео дня

Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі вже оголосили йому про підозру за частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За це йому загрожує до 8 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Чоловіка також перевіряють на причетність до вчинення подібних злочинів в інших регіонах України.
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Людмила Волощук

    руки повиривати гаду
  • Aleksandr Samotjk

    Випадково його звати не Олімський Андрій?
  • Ирина Ермакова

    Потвора.
  • Александр Олейник

    Тварь в не человек,ничего святого!

keyboard_arrow_up