На Хмельниччині озброєний пістолетом чоловік вчинив розбій на АЗС

На Хмельниччині озброєний пістолетом чоловік вчинив розбій на АЗС
  • П'яний чоловік погрожував оператору зброєю та спустошував полиці зі спиртним.
  • Тепер розбійнику загрожує до 7 років в'язниці.

Подія мала місце напередодні у Шепетівці. Вранці до приміщення автозаправки зайшов чоловік  та почав розмахувати пістолетом. Погрожуючи оператору, він взяв з полиці пляшку горілки, пиво та цигарки. Працівниця АЗС одразу натиснула "тривожну" кнопку. За кілька хвилин на місці був наряд поліції охорони. Зловмисника затримали. 

Розбійником виявився 54-річний мешканець Рівненської області.  Чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Його перевірили за допомогою приладу "Драгер". Той показав 2,72 проміле, що більш ніж у 14 разів перевищує допустиму норму.

Як повідомили у Секторі комунікації поліції Хмельницької області, затриманому вже оголосили про підозру за частиною 1 статті 187 (Розбій) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. На період досудового розслідування суд взяв чоловіка під варту.

Відео дня

Читайте також: Наслідки застілля: на Хмельниччині чоловік з ножем накинувся на свого друга

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Руслан Куцый

    Почалось!!!
  • Romeo Gasilio

    Вот это  я понимаю желание выпить🤷‍♂️
  • Горячая Дарина

    + молодец чувак , кто то должен начать . Ещё скоро все начнут так делать
  • Петро

    А пістолет хіба не системи Флобера?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up