На Хмельниччині син вбив власну матір: деталі сімейної драми (ВІДЕО)

На Хмельниччині син вбив власну матір: деталі сімейної драми (ВІДЕО)
  • 39-річний чоловік жорстоко розправився з найріднішою людиною.
  • Коли його побачили сусіди, його трусило, а з рук стікала кров.
  • І хоча люди ще сподівалися допомогти бідолашній жінці, але було запізно.

Жахлива трагедія сталася у селищі Понінка Полонського району 24 серпня. В одній із квартир місцевої двоповерхівки чоловік зарізав свою матір.

  • "Як з’ясували правоохоронці, конфлікт між сином та 59-річною матір’ю виник під час вечері. Захмелілий чоловік схопив зі столу ножа і вдарив жінку у груди, влучивши прямо у серце. Потерпіла померла на місці події", - поінформували у Секторі комунікації поліції області.

Деталі жорстокої розправи з'ясовували журналісти "Надзвичайних новин". Вони навідалися у селище та поспілкувалися з місцевими.

Як розповідають люди, Віктор нещодавно повернувся зі Сходу, де воював. Втім шукати роботу чоловік не поспішав, а потихеньку пропивав зароблені там кошти. Посиденьки за чаркою часто закінчувалися сварками з матір'ю. 

Відео дня

І ось вкотре чоловік напився, і вкотре посварився з ненькою. Але цього разу усе закінчилося ударом ножа у груди жінки. Син не залишив їй жодного шансу вижити.

Про трагедію першими дізналися сусіди. Віктор вибіг на вулицю та прокричав, що зарізав матір. Він просив викликати швидку. Щоправда, ніхто не наважувався повірити у це. Перелякані люди кинулися до квартири, а коли увійшли всередину, то втратили мову.

  • "Прийшли, вона вже не жива. Підійшли, очі у неї закриті, вже не дихає... Моя дружина каже, Вітя, що це, ти матір побив. Він каже: "Нє". А що, зарізав? "Так", - розповідає сусід вбитої.

  • "Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, він не усвідомлював, що наробив", - розповідають копи. 

На похорон матері Віктора не пустили. Наразі чоловіку оголосили про підозру за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.  

Читайте також: У Хмельницькому стріляли у Володимира Путіна: що відомо (ВІДЕО)
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:39 Лежав біля річки і кликав на допомогу. У Хмельницькому врятували 84-річного чоловіка play_circle_filled 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up