На Хмельниччині судитимуть двох авторитетів за наркотрафік у колонії

На Хмельниччині судитимуть двох авторитетів за наркотрафік у колонії
  • Чоловікам загрожує до 15 років ув’язнення

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Хмельницькій області та слідчі обласної поліції викрили діяльність «смотрящого» за колонією та «смотрящого» за транзитом колонії. Відбуваючи терміни, вони налагодили кримінальний бізнес, контролюючи доставлення, розподіл та продаж наркотичних речовин, які потрапляли на територію установи замаскованими у харчових продуктах та побутових предметах. Фігуранти контролювали обіг товару та коштів, ведучи чорнові записи, повідомляють у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України 

У березні цього року слідчі поліції повідомили їм про підозру за ч. 2, 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконний обіг наркотиків у складі організованої групи) та за ч. 2 ст. 255-1 (встановлення або поширення злочинного впливу).

Обвинувальні акти щодо цих кримінальних авторитетів вже скеровані до суду. Чоловікам загрожує до 15 років ув’язнення за встановлення та поширення злочинного впливу.

Відео дня

Заходи проводились за процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури спільно з працівниками УСБУ в Хмельницькій області, відділу оперативно-розшукової роботи Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції, та Райківецької виправної колонії.

Читайте далі: У Хмельницькому поліцейські вилучили наркотиків на 3 мільйони гривень

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up