На Хмельниччині святкування дня народження закінчилося вбивством

На Хмельниччині святкування дня народження закінчилося вбивством
  • Суперечка за святковим столом закінчилася трагічно.
 

Подія мала місце 13 квітня в селі Хорошів Білогірської тергромади. До 56-річного місцевого мешканця завітали двоє односельців аби відсвяткувати його день народження. Чоловіки влаштували хмільне застілля, в ході якого виникла сварка

Від словесних образ товариші перейшли до дій. 30-річний гість руками, ногами та палицею наніс цілий ряд ударів господарю. У результаті той втратив свідомість і за деякий час від отриманих травм помер.

Свідок побиття побіг до сусідів, які викликали медиків, а ті вже повідомили до поліції. Тим часом зловмисник залишив місце події і пішов до місцевого магазину, де продовжив споживати спиртне. Там його і затримали правоохоронці. Про це поінформували у Секторі комунікації поліції у Хмельницькій області.

Відео дня

Як додали правоохоронці, молодик раніше вже мав проблеми із законом. Цього разу йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також: Зламав ребра. На Хмельниччині чоловік побив знайомого дерев'яною палицею
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Алина Иванова

    Не зря говорят" чиста та прозора,а все житья каламутить 😯"
  • Сергей Савост

    А тепер ше вони у мiстi всi
  • Валік Kotya

    Там 115 куу, які важкі тілесні

    Артём Постащук reply Валік Kotya

    Кваліфікуючі ч.2

    Читач72 reply Валік Kotya

    😂😂😂😂😂😂😂😂
  • Тетяна Савчук

    Класика.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up