На Хмельниччині за браконьєрство затримали киянина

На Хмельниччині за браконьєрство затримали киянина
Фото - Шепетівське районне управління поліції
  • Чоловік сітками ловив рибу під час нересту.
  • В поліції відкрили кримінальне провадження. 

 

За незаконний вилов риби спіймали киянина. Випадок трапився напередодні Великодня у селі Дібровка на Ізяславщині. На річці Горинь правоохоронці виявили 43-річного чоловіка, який незаконно виловлював рибу. 

За інформацією Шепетівського районного управління поліції, порушником виявився киянин. В нього вилучили 164 рибини, серед яких карась, ротань, щука, окунь, плітка, а також дерев'яний човен та дві сітки. Як додають, чоловік завдав збитків навколишньому середовищу більш ніж на 126 тисяч гривень. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). Весь незаконний улов поліцейські передали мешканцям будинку Милосердя у селі Ліщани.

Відео дня

Правоохоронці нагадують, що наразі діє нерестова заборона на любительську та спортивну риболовлю на водоймах Хмельниччини. Вона стартувала 11 квітня та діятиме на річках до 30 травня (включно), на водосховищах — до 20 червня (включно), в придаткових системах водних об'єктів — до 10 липня включно.

 Читайте також:

На Хмельниччині громада незаконно присвоїла 404 гектари землі, — прокуратура

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Елена Рудакова

    Не смішіть людей.Ви беріть, тих ,хто мілліони краде..
  • Крук Міша

    В Новоушицькому районі,можна хоть10 хоть 20кг,а той і більше купити ВИРОЗУБА, якого виловлюють в Дністрі ,люди тушонки крутять, цього чогось ніхто не бачить,а цього взяли,бо не поділився,напевно не було з чого ділитись.
  • Юрій Бексяк

    Наївся.рибки.і.в.бій..
  • Лариса Безсмертна

    Ну і відправити його до Києва. Щось в нас якісь дууууже вибіркові умови воєнного стану. В таких випадках прямо нема ніякого особливого стану і особливих заходів

keyboard_arrow_up