На Хмельниччині за крадіжку інструменту затримали 22-річного хлопця

На Хмельниччині за крадіжку інструменту затримали 22-річного хлопця
  • Злодій забрав лопати, зварювальний апарат, а також розібрав на запчастини циркулярку. 

За крадіжку господарських приладів затримали 22-річного хлопця. Інцидент трапився вночі у селі Панасівка, що на території колишнього Дунаєвецького району. 

До поліції звернувся чоловік, який розповів, що вночі невідомий поцупив зварювальний апарат і пошкодив стіл від циркулярки. Про це повідомляють правоохоронці Кам'янець-Подільського районного управління поліції. 

За інформацією поліції, викрадені речі знаходились в підсобному приміщенні, що належить заявникові. Злодій заліз туди шляхом віджиму вхідних дверей. Звідти вкрав дві господарських лопати та зварювальний апарат. Також зловмисник розібрав циркулярку, звідки поцупив електродвигун та деталі, які складаються з кольорових металів.

Відео дня

Розшукали крадія біля місця його проживання. Це був 22-річний місцевий житель з кримінальним минулим. Його раніше вже судили за крадіжки. В нього і вилучили всі викрадені речі. Їх молодик заховав у сіннику і планував здати на металобрухт, щоб заробити.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 (крадіжка,  вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Читайте також:

На Хмельниччині жінка встромила ніж в груди коханому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up