На Хмельниччині засудили дівчину за крадіжку ювелірних прикрас

На Хмельниччині засудили дівчину за крадіжку ювелірних прикрас
Фото ілюстративне
  • До трьох років в’язниці засудили 23-річну жительку Хмельницької області, яка обікрала своїх роботодавців. 
  • Дівчина викрала золота на понад 30 тисяч гривень.

Як повідомляє пресслужба Окружної прокуратури міста Хмельницького, мати 23-річної жительки Хмельниччини тривалий час допомагала по господарству в одному із приватних будинків обласного центру. У 2020-му році з дозволу господарів жінка взяла свою доньку помічницею. 

У будинку молода хмельничанка знайшла шкатулку із золотими прикрасами і викрала одну із золотих каблучок вартістю 3 375 гривень. Ювелірний виріб дівчина віднесла у ломбард.  

Власники дорогоцінностей не помітили пропажі. Зрозумівши це і скориставшись довірливими відносинами її матері та господарів, зловмисниця час від часу приходила до будинку з матір’ю або сама. Під час своїх візитів дівчина винесла з помешкання близько 40 г золотих виробів на суму 36 тисяч гривень.

Відео дня

Проводилося розслідування за ч. 1 ст. 185, ч. 3 ст. 185 КК України. Вину хмельничанки доведено в суді і призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку.

Читайте також: На Хмельниччині впіймали водія, який втретє сів п’яним за кермо

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Стас Меркулов

    "на понад 30тисяс гривень"!))) - це десь два не дуже товстих чоловічих ланцюжки на шию. Чі ще щось, що по розмірам можна сховати в одній долоні))) а звучить так, начебто вагон вкрала
  • Larysa Berezyuk

    Напевне  .що  вона  з  россii.!

keyboard_arrow_up