На Волині затримали наркодилера з Хмельниччини

На Волині затримали наркодилера з Хмельниччини
Світлини зі сторінки поліції Волинської області
  • Хмельничанин щомісячно реалізовував близько 500 «закладок».
  • У місяць орієнтовний заробляв 100 тисяч гривень.

На Волині співробітники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції 17 листопада затримали 39-річного мешканця Хмельниччини.

Його підозрюють у збуті наркотиків та психотропів на території області.

«Чоловіка затримали з партією психотропних речовин на одній із вулиць міста, - зазначають у поліції Волинської області. -  У нього вилучили 250 г PVP Альфа, що за цінами «чорного ринку» вартує близько 250 000 гривень. Речовини скерували на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС».

Відео дня

Під час оперативних заходів правоохоронці встановили, що хмельничанин виконував роль «закладчика». Він фасував, пакував та збував наркотики й психотропи, згідно з отриманих замовлень у одному із телеграм-каналів.

Під час обшуку за місцем тимчасового проживання зловмисника, поліцейські вилучили пакетики з нашаруванням невідомої речовини, зіп-пакети, ізоляційні стрічки різних кольорів, саморобні пристрої для вживання наркотиків, чорнові записи.

Попередньо відомо, що щомісячно фігурант реалізовував близько 500 «закладок» та отримував дохід - орієнтовно 100 000 грн.

«Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, - зазначають у поліції. - Йому оголосили про підозру за збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах».

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Триває розслідування.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up