Напад на ювелірів у Хмельницькому: справу передали до суду

Напад на ювелірів у Хмельницькому: справу передали до суду
  • Перед судом постануть троє фігурантів гучного пограбування.
  • Чоловіки напали на ювелірів та викрали у тих сумку з коштовностями вартістю понад 4 мільйона гривень.

17 квітня 2019 року троє чоловіків в масках поблизу ресторану «Колізей» в обласному центрі напали на двох бізнесменів з Донеччини. Вони розпили сльозогінний газ в салон їхнього авто, а після відібрали сумку з ювелірними виробами. В ній знаходилося близько 3,5 кілограмів золотих прикрас, 150 тисяч гривень та ноутбук. З місця події нападники зникли на автомобілі Ford. Авто залишили неподалік та підпалили. 

Трьох чоловіків шукали майже рік. Вдалося з’ясувати, що всі вони місцеві мешканці. Їх затримали. 

Як зазначають у ГУ НП Хмельницької області, загальна сума завданих ювелірам збитків склала близько 4,2 мільйона гривень.

Відео дня

На період досудового розслідування усіх підозрюваних взяли під варту без можливості внесення застави, на їхнє майно вартістю близько півмільйона гривень наклали арешт.

Наразі досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 4 статті 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у особливо великих розмірах, вчинений організованою групою) ККУ завершено. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Читайте також: Двічі вистрелив у голову: 28-річного хмельничанина засудили за напад на валютника

​​​​​​​

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up