Наслідки сімейної сварки: на Хмельниччині чоловік до смерті побив дружину

Наслідки сімейної сварки: на Хмельниччині чоловік до смерті побив дружину
Фото ілюстративне
  • У Нетішині конфлікт маж подружжям закінчився вбивством.
  • Жінку жорстоко забив її розлючений та "підігрітий" алкоголем чоловік. 

Трагедія сталася 24 лютого у Нетішині. Чоловік та його 58-річна дружина разом випивали і між ними виникла сварка. Від словесних образ господар перейшов до дій. Він бив жінку руками, ногами та ременем куди тільки бачив. Від отриманих травм та померла на місці.

"Зрозумівши, що накоїв, чоловік зателефонував і розповів про все сусідці, а та вже викликала "швидку" та поліцію. На жаль, медики вже не могли нічим зарадити потерпілій і лише констатували смерть", - повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Поліцейські затримали чоловіка. Наразі йому вже оголошено про підозру за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До слова, її санкція передбачає до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу. 

Відео дня

Читайте також:

Бив та показував порно. На Хмельниччині чоловіка підозрюють у розбещенні 9-річної дівчинки

На Кам’янеччині знайшли тіло студента з ножовими пораненнями

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Julia Sokolan

    Вы хоть просматриваете свои посты? Маж??? Вы же журналисты, для вас опечатки недопустимы

    Андрей Горошко reply Julia Sokolan

    Никто сейчас этого не делает :) . Основная задача - первым запостить новость, -  отправляют, не успев допечатать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up