У Хмельницькому затримали банду кримінального авторитета. Всіх вже відпустили

У Хмельницькому затримали банду кримінального авторитета. Всіх вже відпустили
  • У Хмельницькому поліцейські припинили так звану "кримінальну сходку" за участі 19 осіб. 
  • Однак уже згодом усіх затриманих відпустили.

У середу, 28 серпня, на території одного із відпочинкових комплексів Хмельницького правоохоронці припинили так звану "сходку" представників різних регіонів держави, які мають широке коло кримінальних зв’язків. Метою зібрання було відзначення дня народження "злодія в законі" на прізвисько "Гулі", а також проведення інтернет-конференції для узгодження своїх подальших злочинних дій. Про це повідомили у ГУ НП області. Також про затримання на своїй сторінці повідомив головний поліцейський країни В'ячеслав Аброськін.

Загалом на заході затримали 19 осіб. Їх доставили до найближчого відділку поліції для перевірки законності їхнього перебування на території держави та можливої причетності до вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів. 

Як стало відомо журналістам vsim.ua, вже сьогодні затриманих чоловіків відпустили. Їх зобов'язали звернутися до міграційної служби, щоб та перевірила їх законність перебування в Україні, бо всі вони громадяни інших держав. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Igor Prudnikov

    Их надо задерживать каждый день на трпое суток,пока не свалят
  • Жанна Люба

    А на Хмельниччині вони потрібні !?
    А депортіровати не пробували ?!
  • Oksana Rudyk

    Браво Авакову!
  • Михайло

    У нас вже день народження не можна відсвяткувати ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up