Побив коханку і вбив її сина. Жителя Хмельниччини посадили на 17 років

Побив коханку і вбив її сина. Жителя Хмельниччини посадили на 17 років
  • За подвійний злочин судили 47-річного жителя Шепетівського району. 

Трагедія трапилась у травні цього року в селі Старий Кривин, що поблизу Нетішина. Посеред ночі 47-річний чоловік прийшов на подвір'я колишньої співмешканки, аби з'ясувати стосунки. Між ним і 44-річною жінкою спалахнула сварка. Під час конфлікту чоловік побив кохану і вдарив її ножем в груди.

На крики тоді вибіг син постраждалої - 22-річний хлопець. Він кинувся захищати матір. Але під час боротьби 47-річний чоловік наніс хлопцеві ножові поранення, які виявились несумісні з життям. Юнак помер на місці події. Нападник ж кинувся тікати на власному авто. 

Сусіди родини викликали поліцію і медиків. Жінку у важкому стані доставили до місцевої лікарні. Поліцейські пів доби "прочісували" населені пункти і лісосмуги. За кілька десятків кілометрів від місця злочину знайшли покинуте авто підозрюваного. Згодом затримали і його самого. 

Відео дня

Як додають у поліції, у 2021 році чоловік вже притягувався до відповідальності за грабіж, поєднаний з насильством і навіть має непогашену судимість. 

Наразі суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження. Чоловіка визнали винним в умисному вбивстві, а також замаху на умисне вбивство та носінні холодної зброї без дозволу. Відтак його засудили на 15 років. А ще доплюсували 2 роки невідбутого покарання за грабіж. Тож в загальному він проведе за ґратами 17 років. Окрім цього, суд зобов’язав зловмисника сплатити потерпілій пів мільйона гривень моральної шкоди.
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • R Demir

    Шановані, нехай сплатить 500 мільйонів гривень та привселюдно по-пукає !   ))))) Дурдом !

    Людмила Дьяченко reply R Demir

    Немає совісті у вас, 🥴хлопче.
  • R Demir

    Півмільйона замало!  Нехай заплатить мільярд !))))))))))
  • Наталія Головіна

    смерть за смерть.
  • Люда Пшеничная

    Потрібна смертна кара.

keyboard_arrow_up