Попросив про тест-драйв і втік: вінничанин вкрав "Audi" у Красилові

Попросив про тест-драйв і втік: вінничанин вкрав "Audi" у Красилові
  • Чоловік разом з другом приїхав у Красилів, щоб "купити" автівку "Audi А6".
  • Покупець попросив власника авто прокататися на автівці. Під час тест-драйву він втік. 
  • Поліцейські зупинили викрадений автомобіль у Старокостянтинові.
  • Зловмиснику помістили у СІЗО. Наразі розшукують його подільника.

33-річний мешканець Красилова вирішив продати свою «Audi А6». Він розмістив оголошення на одному з інтернет-сайтів. Через деякий час з'явилися і перші потенційні покупці. Домовились про зустріч 4 лютого.

В умовлений час до красилівчанина приїхав покупець разом з другом. Він попросив власника про тест-драйв, пересів за кермо «Audi» поряд з власником і почав випробувати автомобіль. Друг же поїхав слідом на своєму «Volkswagen». Проїхали кілька кілометрів та зупинилися. Коли власник вийшов з машини, потенційний клієнт натиснув на «газ» і на усій швидкості поїхав геть.

Мобільний телефон, гроші, документи — усе залишились в салоні автомобіля. Тож чоловік зупинив перехожого і той викликав правоохоронців. Поліцейські одразу ж почали переслідування зловмисників. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції у Хмельницькій області.

Відео дня

«Volkswagen» вдалося знайти досить швидко. Автомобіль занесло на крутому повороті і він з'їхав у поле та серйозно пошкодився. Водій на своїх двох втік з місця події. Зараз він перебуває у розшуку, а автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

Його подільника на вкраденому «Audi А6» зупинили в Старокостянтинові. Автокрадієм виявився 38-річний житель сусідньої Вінницької області. Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Наразі слідчі дії тривають.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up