Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук

Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук
Фото ілюстративне
  • Правоохоронці шукають працівницю Держгеокадастру, яка за версією слідства, підроблювала документи з передачі земель.

Правоохоронці оголосили у міжнародний розшук керівницю підрозділу Держгеокадастру Хмельниччини за те, що підробленими документами жінкапередала у приватну власність цінні державні землі.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури.

За інформацією слідства, керівниця підрозділу Держгеокадастру Хмельниччини підробила накази, за якими землі державної власності на території Чорноострівської територіальної громади перейшли третім особам. Правоохоронці стверджують, що жінка умисно приховала, що землі мають статус особливо цінних, і ними вже кілька років має користуватись місцевий навчальний заклад.

Відео дня

«Такі протиправні дії призвели до вибуття із державної власності особливо цінних земель площею 64 га вартістю майже 4 млн грн», йдеться у повідомленні відомства.

За це минулого року службовиці правоохоронці висунули підозру у зловживанні службовим становищем та підробленні документів. Але у зв’язку із переховуванням підозрюваної від органів розслідування, жінку оголошено в міжнародний розшук.

Крім того, наголосили в прокуратурі, суди винесли рішення, за якими цих 60 га земель повернуто у власність Чорноострівської селищної ради. Правоохоронці додали, що тепер навчальний заклад зможе поновити свої права на користування земельними ділянками для освітніх потреб.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Микола

    Їх всіх до єдиного потрібно перевірити,бо всі вони дерибанили землю за хабарі у розмірі 600 доларів США, у тому числі і  Малі Шкарівці Шепетівського району.
  • Aleksiej Kwaśniewski

    Не Лобода Людмила випадково?
  • Николай Кулина

    Чому прізвища неназиваєте?Чи ви так показуєте свою роботу по розкритю злочинців?
  • Рокі

    Який розшук??? Що Ви чешете??? Хіба шукають щоб поділилася. В це я повірю.

    Юрій Гудок reply Рокі

    Це так і є)))

keyboard_arrow_up