Проігнорували повістки. Буде суд над двома жителями Хмельниччини

Проігнорували повістки. Буде суд над двома жителями Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • 27-річний і 29-річний ухилянти не з’явились до військкомату. 

Буде суд над двома ухилянтами від мобілізації. Ними виявились жителі Кам'янець-Подільського району. Наразі обвинувальні акти за ухилення від призову на військову службу вже направили до суду. Як все було?

Встановили, що мова йде про двох чоловіків - жителів сіл Куражин і Антонівка. Одному з них 27 років, іншому - 29. Обоє перебувають на обліку як військовозобов’язані та придатні до військової служби. Молодики отримали повістки про необхідність прибуття до військомату для відправки у військо. Та у визначений день не прибули для проходження служби. Хоча підстав для відстрочки чи звільнення від призову не мали, ба більше - були попереджені про кримінальну відповідальність за ухилення. Тепер вони постануть перед судом. Про це повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі. 

Наразі ухилянтам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Відео дня

Довідка:

Відповідно до статті  62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (190)
  • Василий Батя

    А чому поліція (поліцейські) не на фронті, чому "підприємці" не на фронті, поліція "кришує" мафію яка обкрадає людей, поліція "кришує" бандитів і мародерів які грабують і б'ють даже стариків, а потім побитих пенсіонерів іще і судять по сфальсифіковані справі, по допустимих доказах і припущеннях, так продажна поліція захищає бандитів і мафію які платять гроші поліцейським, даже прокуратура і суд на стороні "поліції" і бандитів, це все Хмельниччина, на фронт бандити не ідуть, а займаються бізнесом, поліція і сільрада їх "кришує", вирубують ліси і продають дрова по 9000 гривень за машину (5 кубів), даже з пенсіонерів здирають гроші, а як пенсіонерові купити дров за 9000 гривень коли у нього пенсія 2100 гривень а ціни і тарифи дуже високі, не тільки на ліки, но і на продукти не хватає, старики голодують і замерзають. Зато їх сини і онуки на фронті, захищають Україну від агресора, а в тилу місцева влада, "патріоти" і поліція, обкрадають, б'ють тероризують і судять стариків. За що ж тоді воюють діти і онуки цих пенсіонерів, не інакше як за розкішне життя у тилу "патріотів", мафії бандитів, чиновників і поліцейських. Нехай ідуть на фронт поліцейські, чиновники, депутати, різні підприємці, та їх діти, нехай вони самі захищають своє добро від агресора.
  • Светлана Рух

    А що у нас війна?  У нас не стан війни.
  • Читач96

    А в нас мобілізація??????

    Читач62 reply Читач96

    У нас війна, чи ви з іншої планети? Просніться!
  • Юра Розумний

    В мене одне питаня коли буде воювати та нечисть яка сидить воєнкоматі

keyboard_arrow_up