Без роботи та грошей: на 22 тисячі гривень розвели "заробітчанку" з Ярмолинеччини

Без роботи та грошей: на 22 тисячі гривень розвели "заробітчанку" з Ярмолинеччини
Фото ілюстративне: Facenews.ua
  • У тенета шахраїв "рекрутерів" попала 39-річна жителька села Антонівці. Жінка хотіла поїхати на заробітки за кордон.
  • В інтернеті знайшла посередників, які погодилися допомогти.
  • За свої послуги у жінки попросили понад 22 тисячі гривень,
  • Однак, лиш жінка перевила кошти, зв'язок з "працедавцями" обірвався.
     

Шахраї продовжують полювати на довірливих хмельничан. Найлегшим способом виманити гроші залишаються різноманітні інтернет афери.

Так, черговою жертвою злодіїв стала 39-річна жителька села Антонівці. Жінка зібралася на заробітки. В інтернеті знайшла оголошення, автори якого обіцяли без проблем підшукати хорошу роботу.

Однак, за свої послуги вони прохали кругленьку суму - понад 22 тисяч гривень. За ці кошти обіцяли підготувати усі необхідні папери для клієнтки, тож попросили оплатити послуги завчасно. Жінка повірила та переказала на вказаний рахунок усю суму. Однак, після цього "посередники" наче крізь землю провалилися. Про це повідомили у прес-службі Хмельницького відділу поліції.

Відео дня

Наразі по даному факту відкрили відповідне провадження за статтею "Шахрайство". Правоохоронці розшукують аферистів. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up