Секс за гроші. Хмельничанка організувала бордель під виглядом масажного салону (ВІДЕО)

Секс за гроші. Хмельничанка організувала бордель під виглядом масажного салону (ВІДЕО)
  • Своїх клієнтів повії приймали у звичайній столичній квартирі. 
  • За годину інтиму вони отримували від 700 гривень.

Масажний салон, у якому надавали сексуальні послуги, функціонував у квартирі на вулиці  Шота Руставелі. Незаконний бізнес організувала 28-річна уродженка Хмельницької області. Жінка розмістила інформацію в мережі про діяльність салону еротичного масажу, вказавши номер телефону, аби надалі домовитись із потенційними клієнтами про вид послуг, деталі та вартість. Організаторка самостійно приймала записи клієнтів та була адміністратором закладу. Про це повідомили у поліції.

  • "В салоні щоденно, відповідно графіку, який складала організаторка, працювало близько 5 дівчат. Їхні послуги інтимного характеру  коштували від 700 гривень за годину, з розрахунком 300 - організатору, а 400 - повіям".

28-річну хмельничанку затримали порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  В подальшому, під час санкціонованих обшуків за місцем розташування салону були вилучені речові докази, серед яких чорнові записи, мобільні телефони, гроші, банківські картки та комп’ютерна техніка. 

Відео дня

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 2 ст.атті303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до семи років. Вирішується питання щодо обрання затриманій запобіжного заходу. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (908)
  • Олександр Штефюк

    Поліція немає право обшукувати борделі 😏
  • Олександр Штефюк

    Це проти законно
  • Roman Coster

    -кохана, як справи на роботі?
    -таа, за@бали!
  • Лавр Лавриненко

    Легализируйте проституцию и не будет борделей и деньги в бюджет, а не Авакову в карман. Борцы с моралью х.... Евы!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up