Смерть школяра у Хмельницькому районі: нові деталі трагедії

Смерть школяра у Хмельницькому районі: нові деталі трагедії
  • Все сталося в селі Курилівка Волочиської громади Хмельницького району.
  • У глибокому відстійнику знайшли тіло хлопчика Микити Цибрія. 
  • Що відомо на цей момент?

 

Другокласника знайшли у відстійній ямі, глибиною у вісім метрів. Хлопчик був мертвий. Трагедія сколихнула соцмережі. Що відомо про трагедію на цей час?

Микита Цибрій був другокласником. Він навчався у Курилівській гімназії Волочиської громади. Про смерть школяра спочатку повідомили на сторінці навчального закладу. 

Згодом стали відомі нові подробиці події. Відомо, що хлопчик із багатодітної сім'ї. Він був четвертою і найменшою дитиною. Ходив до гімназії на індивідуальне навчання. За словами вчителів, водили його сестрички. 

Відео дня

Перша вчителька Микити Наталія Карпова каже, школяр був активним і допитливим. 

- Ним опікувались сестрички, вони його любили, водили до школи. А мама...завжди реагувала, коли їй дзвонили вчителі, обіцяла, що буде займатись ним, - розповіла журналістам "Суспільного" вчителька. 

За словами педагогів, Микита любив гратись із старшими хлопцями. Напередодні він пішов гуляти з 12-річним другом. Йшли до садка, навпроти якого збудований відстійник. 
 

Директорка Марина Волошина каже, досі не може збагнути, чому діти опинились біля відстійника свинокомплексу. Адже там пустка, немає будівель.

Під час спілкування з правоохоронцями, товариш сказав, що саме Микита запропонував гратись біля відстійника у хованки. А далі ініціативою Микити було полізти купатись до відстійника. Згодом після трагедії поруч знайшли його одяг і взуття. 

Після того, як хлопчик не повернувся додому до темряви, матір звернулась до місцевого дільничного. Дитину шукали в садку, а згодом вирішили перевірити і відстійну яму. 

Коли побачили кофтину й взуття хлопчика, запідозрили страшне. Врешті тіло Микити дістали з 8-метрової глибини рятувальники. Для цього довелось спускати відстійник. Зараз вхід туди загороджений сіткою. Щоправда, на період пошуку дитини сітки там не було, кажуть місцеві. 

Нагадаємо, наразі за фактом події відкрито кримінальне провадження за статтею 115 ККУ (Умисне вбивство), з приміткою “Нещасний випадок”. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Elizabeth Hakur

    Цікаво що під час коли топився хлопчик , робив його « друг»? Чому одразу не побіг по допомогу…
    Адже «соціопати» також бувають дітьми…. Дивна поведінка старшого хлопця…
  • Irina Vodyanaya

    Яка жахлива смерть!((😔
  • Віктор Матлюк

    Хай посадять Лабазюка

    Андрей Гришнюк reply Віктор Матлюк

    А це його територія?
  • Крижановська Світлана

    Яке горе... Співчуття батькам та всім рідним...
    Царство небесне та світла пам'ять дитинці...

keyboard_arrow_up