Стріляниною завершився конфлікт між відпочивальниками на березі Дністра

Стріляниною завершився конфлікт між відпочивальниками на березі Дністра
Фото з Фейсбук Поліції Хмельницької області

 

  • Один з чоловіків отримав чисельні поранення.

На Хмельниччині поліція розслідує конфлікт між відпочивальниками, який завершився стріляниною з травматичної зброї. Про це повідомляє Поліція Хмельницької області.

До поліції близько другої години ночі 6 серпня зателефонувала чергова медична сестра Новоушицької багатопрофільної лікарні. Вона повідомила, що до приймального відділення привезли 44-річного чоловіка з кількома непроникаючими вогнепальними пораненнями. 

Працівники поліції встановили, що ввечері 5 серпня між двома компаніями відпочивальників на березі Дністра розгорілась серйозна сварка. Стосунки з'ясовували так бурхливо, що один з чоловіків отримав чисельні вогнепальні поранення. Його опонент теж постраждав — в нього поріз ліктя. 

Відео дня

Про конфлікт на своїй сторінці у соцмережі пише також Сергій Шпаковський. Він виклав кілька світлин, які йому надала дружина пораненого з травматичної зброї. Увага! За посиланням чутливий вміст. Вразливим людям фото краще не переглядати.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Дізнавачі з'ясовують усі деталі та обставини події.

Нагадаємо зміст 125 статті Кримінального Кодексу України, за якою йде розслідування. Отже –  умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, –  карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач 007.

    Бухати треба вміти

keyboard_arrow_up