У Хмельницькому районі 21-річний молодик обікрав пенсіонера з інвалідністю

У Хмельницькому районі 21-річний молодик обікрав пенсіонера з інвалідністю
Фото ілюстративне

 

  • Під час спільної пиятики він викрав банківські картки 60-річного потерпілого.

  • Наступного дня витратив всі гроші, які на них були.

 

 

Під час спільної пиятики у будинку 60-річного пенсіонера молодик вкрав дві його банківські картки. Наступного дня хлопець поїхав у Волочиськ. Там він протягом двох днів витратив усі 12 тисяч гривень, які були на банківських рахунках пенсіонера. 

Потерпілий має інвалідність. Тому в поліцію із заявою про крадіжку він звернувся не одразу. Однак, правоохоронці того ж дня встановили особу крадія. Ним виявився 24-річний односелець потерпілого. Він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Правопорушник  дочекався слушного моменту і викрав пенсійну картку та картку для соціальних виплат.

Відео дня

Слідчі оголосили хлопцю про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  одразу двома статтями Кримінального Кодексу України:

Йому загрожує позбавлення волі строком від 5 до 8 років. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у лютому цього року в місті Нетішин місцевий житель загубив свої банківські картки. Згодом він помітив, що з  його рахунків зникають кошти. Одразу звернувся із заявою до поліції. 

Правоохоронці встановили причетність  до злочину 32-річного мешканця Нетішина, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. 

Зловмисник розповів, що  неподалік місця свого проживання він знайшов декілька банківських карток. Замість того, щоб повернути їх, шахрай почав активно користуватись платіжними документами. Зокрема, купував харчі, дрібну техніку тощо. Загальна сума збитку склала тоді теж понад 12 тисяч гривень.

Читайте також: Шахрай розвів жительку Кам’янця на 18 тисяч доларів

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Viktor Zavalyuk

    Молодий інвалід.....
  • Валік А.Е.Е Яковлев

    Повідбивати руки нафіг😡

keyboard_arrow_up