У Хмельницькому викрили чоловіка, який працював на російську розвідку

У Хмельницькому викрили чоловіка, який працював на російську розвідку
  • СБУ затримала 54-річного хмельничанина.

  • Він працював на державу-агресора.

  • Зловмисника впіймали на гарячому.

 

Служба безпеки України затримала 54-річного хмельничанина. Він сприяв російським окупантам у проведенні підривної діяльності проти України.

У березні 2022 року інформатор зголосився співпрацювати зі спецслужбами рф.  

Зрадник «зливав» ворогу дані військового характеру. Передавав  фото та відео матеріали про функціонування та охорону військових частин, розташованих в обласному центрі. Повідомляв про  місця дислокації українських військовослужбовців, маршрути переміщення техніки ЗСУ. Передавав відомості про фортифікаційні споруди навколо Хмельницького. 

Відео дня

Зловмисник має спеціальну військову освіту. За власною ініціативою він розробив та передав «другові» карту-схему оптимально вигідного маршруту танкового наступу рашистів в обхід цих захисних споруд.

Агента затримали на гарячому під час фотографування для «замовників» одного з об'єктів критичної інфраструктури міста. Російські військові планували нанести по ньому ракетні удари, щоб заблокувати  постачання  іноземного озброєння в зону бойових дій.

У межах розпочатого кримінального провадження, затриманому оголошено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також:

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Читач42

    Віддайте його людям в руки. У таких випадках самий справедливий то суд Лінча - мотузка, гіляка. І так з кожним зрадником. Тоді будуть боятися. А то щурі знають, що влада з ними панькається, от і сміливі дуже...
  • Татьяна Бойко

    Цій скотині не жалко ні дітей, ні батьків ..  СКОТИНЯКА

    Татьяна Бойко reply Татьяна Бойко

    Лілія Пашняк жалко , що не показують обличчя скотини.

    Лілія Пашняк reply Татьяна Бойко

    Татьяна Бойко ти знаєш в мене одне питання до цих зрадників,про що вони думають зраджуючи свою батьківщину.Якщо впаде ракета,то де гарантія що твій дім не зачепить
  • Marichka Volkowa

    Сволота
  • Inna Fedorova

    Вбити його на місці!!!

keyboard_arrow_up