У Хмельницькому вже 5 рік триває суд над парою сатаністів-канібалів: які нові подробиці з'явилися у справі

У Хмельницькому вже 5 рік триває суд над парою сатаністів-канібалів: які нові подробиці з'явилися у справі
  • Судді досі не можуть оголосити вироку парі, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. 
  • Тоді 36-річний чоловік та його молода коханка застрелили жінку, а потім – задушили і розчленували її 10-річну доньку.
  • На черговому засіданні співучасниця, з якою уклали угоду, розповіла моторошні деталі тих страшних подій.

У Хмельницькому триває судовий процес щодо резонансного вбивства, яке сталося у 2015 році. Саме тоді тіло вінничанки Катерини Обухівської знайшли під Києвом з простреленою головою, а рештки та одяг її 10-річної доньки Ганни виявили аж на Хмельниччині. Труп пролежав близько двох місяців на пасовищі біля села Заслучне Красилівського району.

За попередньою інформацією чоловік та його молода коханка вбили жінку, а потім задушили і розчленували її доньку. Після чого нелюди з’їли печінку дитини.

Рідні Катерини згадують, вбивця втирався в довіру до родини, а коли жінка почала з ним жити, то стала виглядати депресивно. Родичі загиблих впевнені, що нелюд, який вліз у їхню сім'ю і його коханка сповідують сатанізм, вони чекали поки дівчинці виповниться 10 років. За день до дня народження вони вбили її матір, а після задушили дитину, розрізали на шматки та з'їли її печінку. 

Відео дня

З моменту розправи минуло 5 років, а судовий процес все ще триває. Нещодавно 24-річна Юлія Бойка підписала угоду про визнання винуватості. За все що вона розкаже їй загрожує 10 років. Але, за "законом Савченко" жінка зможе вийти на волю уже зовсім скоро, йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин"

За словами Юлії, одразу пообіцяв розвинути її екстрасенсорні здібності та врятувати від кінця світу. У день, коли мало статися вбивство Анні вони усі прямували до будинку, де мали пережити кінець світу. Але це дитині явно не сподобалося, дитина постійно питала де мама та скаржилася на втому.

Юлія Бойка обвинувачується у вбивстві та канібалізмі
  • " Він дав якісь таблетки Ані. Сказав, що це вітаміни. Потім Аня почала жалуватися на те, що вона сильно втомилася і в неї закриваються очі, вона ніби бачить якісь галюцинації, що на неї падають стовпи, ще щось. Він сказав, що це перевтома. Потім він взяв її на руки, ми йшли далі", - розповіла жінка у залі суду. 

Коли дитина втратила свідомість він наказав жінці вийняти шнурки із кросівок. З них він зробив зашморг. 

  • "Потім він сів біля Ані. Одною чи двома ногами, не пам'ятаю, сперся їй на ноги. Однією рукою взяв її руки, другою — закривав їй рот. Потім сказав мені тягнути. Я потягнула. Потім вона ніби здригнулась. Потім сказав її відпустити. Я відпустила, мені стало погано", - продовжує Юлія.

Щоправда, у суді Юлія забула, як розчленовувала тіло дитини, але пригадує, що у Сергія був ніж. Сам же головний обвинувачений усе заперечує та каже, що буде оскаржувати слова коханки.

Сергій Любенко обвинувачується у вбивстві та канібалізмі
  • "Я буду давати позов... Я не можу для себе пояснити події ці поки що", - каже чоловік.

Для рідних загиблих вислухати такі зізнання справжнє випробування. 

  • "Я думаю, як йому пожиттєве, то пожиттєве. А їй, як бог дасть. Я думаю, що вона теж була б слідуючим кандидатом, теж він би її прикінчив", - каже батько вбитої Катерини.

Наступне судове засідання у цій справі відбудеться вже за півтора місяця. Чи прозвучить вирок за жорстоке вбивство матері та дитини уже цього року? Рідні готові чекати.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PutnickFree

    1.Тоді 36-річний чоловік та його молода коханка застрелили жінку, а потім – задушили і розчленували її 10-річну доньку.
    2.За попередньою інформацією 40-річний чоловік та його 22-річна коханка вбили молоду жінку, а потім задушили і розчленували її доньку.
    3.З моменту розправи минуло 5 років, а судовий процес все ще триває. Нещодавно 24-річна Юлія Бойка підписала угоду про визнання винуватості.
    За все що вона розкаже їй загрожує 10 років.
    Однозначно звільнять у залі суду, або одразу після нього. Ще з роками якась плутанина, можливо на момент скоєння злочину була неповнолітньою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up