У річці знайшли тіло 22-річного Олексія з Полонного, який зник безвісти

У річці знайшли тіло 22-річного Олексія з Полонного, який зник безвісти
  • Хлопець приїхав до батьків на свята з Києва.
  • Він пішов з дому 8 квітня на дискотеку та зник.
  • Його тіло знайшли у річці Хомора під мостом.
  • У поліції триває слідство. 

Олексій навчався в столиці у НАУ за спеціальністю картограф-геодезист. На Великдень студент приїхав до батьків.

А в неділю, 8 квітня, Олексій пішов з дому. Він разом з друзями вирушив на дискотеку у сусіднє містечко Понінка. Проте десь о 3-й годині ночі хлопець безслідно зник. Друзі не змогли додзвонитися до нього і вирішили, що той повернувся додому сам. Але згодом стало зрозуміло, що Олексія ніде немає. Безслідно зникнути й нікого не попередити він просто не міг, були впевнені батьки. Тож одразу забили на сполох.

Впродовж 10 діб тривали пошуки юнака. Рідні та близькі не втрачали останньої надії знайти Олексія живим. Але вже 18 квітня, тіло 22-річного хлопця знайшли місцеві у річці поблизу Понінківського моста. 

Відео дня

За інформацією поліції, слідів насильницької смерті на тілі не знайшли. Наразі за фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство з поміткою "нещасний випадок") Кримінального Кодексу України.


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up