У Шепетівці повідомили про замінування шкіл. Зловмисника шукають

У Шепетівці повідомили про замінування шкіл. Зловмисника шукають
  • На місці працювали всі екстрені служби. Що з’ясували?

Сьогодні, 4 жовтня, у двох школах Шепетівки шукали вибухові пристрої. Розповідаємо подробиці.

Орієнтовно з 8:40 до 9:40 до поліції надійшли повідомлення про замінування двох навчальних закладів. Згодом інформація стала активно з'являтись у соціальних мережах.

На місце виїхали працівники всіх екстрених служб. Правоохоронці оточили район можливої небезпеки, а також евакуювали учнів, вчителів та працівників школи. А спеціалісти-вибухотехніки та кінологи провели ретельне обстеження приміщення шкіл та прилеглої території.

Відео дня

Як розповіли у Шепетівському районному управлінні поліції, загалом з двох закладів евакуювали сьогодні 740 осіб. 

Отож, поліцейські обстежили майже 7,5 тисяч квадратних метрів приміщень та більше 33 тисяч квадратних метрів прилеглої території. Жодних вибухонебезпечних предметів чи речовин не виявили.

Наразі шукають особу, яка надала неправдиве повідомлення про замінування. За даним фактом вже розпочали кримінальне провадження.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Антоніна Буряк

    Ці малолітні "терористи" повинні бути покарані,не ті часи,щоб жарти жартувати! Батьки понакупляють новітніх телефонів ,смартфонів,і вважають, що їхнє виховання на цьому закінчилось? А перевіряти,чим ті чада займаються в тих телефонах хто має? Вирахувати цих аферистів і наказати по повній програмі і їх,і батьків!

keyboard_arrow_up