У Старокостянтинові в юнака серед білого дня вкрали понад 8 тисяч

У Старокостянтинові в юнака серед білого дня вкрали понад 8 тисяч
Обидві світлини зі сторінки Хмельницького райуправління поліції
  • Злодіями виявилися  жителі Кіровоградської області.

 

У центрі Старокостянтинова 17 серпня близько 15.00 до  18-літнього юнака підійшов невідомий. Показуючи на гроші, поцікавився: чи це не він їх загубив. Тут же нагодився інший і, сказавши, що гроші належать йому, взявся перераховувати купюри. За мить чоловік випалив, що тут не вся сума, й почав наполягати, аби юнак показав йому вміст своєї сумки.  

Як повідомляють у Хмельницькому районному управлінні поліції, під час метушні з сумкою та грішми, зловмисники непомітно обікрали потерпіло й зникли в невідомому напрямку. Поцупили понад 8 000 грн.

Того ж дня поліцейські знайшли грабіжників. У Хмельницькому. Ними виявилися жителі Кіровоградської області. Щодо одного з них уже відкрито кримінальне провадження за аналогічний злочин.

Відео дня

Правопорушники були затримані в порядку ст .208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі за даним фактом розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 

Читайте також:

У Хмельницькому на «зебрі» збили пішохода: чоловіка шпиталізували

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • ЧитачЧитачів

    А в юнака гроші від закладок?
  • Viktor Zavalyuk

    Ручки-ножки пол@мати і зробити овочами....
  • Анатолій Трач

    Нехай покопають траншеї на передовій..
  • Лідія Горяча

    А для чого закриваєте обличчя?

keyboard_arrow_up