"Вас турбують з банку",- аферист "розвів" хмельничанина на 11 тисяч гривень

"Вас турбують з банку",- аферист "розвів" хмельничанина на 11 тисяч гривень
Фото: biznesua.com.ua
  • Хмельничанина розвели по телефону на кругленьку суму.
  • 33-річний чоловік надиктував шахраям реквізити картки і залишився без грошей.
  • Наразі аферистів шукають.

Аферисти полюють на хмельничан. Так, за даними ГУ НП у Хмельницькій області, черговою жертвою шахраїв став 33-річний чоловік. Вчора, 16 квітня, до нього зателефонувала жінка. Вона збрехала, що є працівником служби безпеки фінансової установи. Після чого, повідомила чоловіка, що його банківську карту хочуть заблокувати. Тож, щоб цього не сталося він має сказати свої реквізити.

Так вона випитала усі дані клієнта. А згодом хмельничанин побачив, що з його карти безслідно зникли усі кошти - 11 416 гривень. 

По даних фактах працівники поліції відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи з встановлення осіб зловмисників.

Відео дня

Читайте також: Понад 17 тисяч гривень віддав кам'янчанин за уявну путівку на екзотичні острови

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валентина Якимчук

    Ну як малі діти чесне слово. Скільки вже за подібні речі писалося і розказувалося і всерівно ще знаходяться такі необережні . В 33 роки бути якимсь таким тупеньким.

    IGOR reply Валентина Якимчук

    Я тоже в шоке... Я понимаю бабку или деда таким образом "развели"... Но то, что парень в 33 года не знает, что данные карты - это конфиденциальная информация, это очень странно... Платя через интернет, часто вводишь карту, дату и CVV и даже СМС не приходит, деньги автоматом снимаются... Учитывая, что снялось 11 тысяч, он должен был об этом знать, так как включил оплату в интернете и установил большой лимит... Если же нет, то в процессе такой оплаты пришла смс с кодом (в которой обычно пишут: вы совершаете платёж на сумму ...) и он сам продиктовал этот код, то это вообще печально...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up