"Випадкова зустріч". У Кам'янці чоловік прийшов додому на обід та застав злодія у власній квартирі

"Випадкова зустріч". У Кам'янці чоловік прийшов додому на обід та застав злодія у власній квартирі
  • Чоловік передчасно повернувся додому і застав у квартирі незнайомця.
  • Він спробував затримати "гостя", але це йому не вдалося.
  • Зловмисник зламав палець господарю і побіг геть. Однак, далі під’їзду втекти йому не вдалося.

Подія мала місце 15 квітня в одній із багатоповерхівок міста. Близько  43-річний місцевий мешканець повернувся додому на обід і побачив  у своїй квартирі незнайомця. Чоловік одразу викликав поліцію, а сам тим часом спробував затримати "гостя". 

Під час сутички зловмисник зламав господарю помешкання палець і все-таки втік. Однак, на виході з під’їзду його затримали правоохоронці. 

Злодієм виявився 36-річний житель міста Маріуполь, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. У квартиру він проник шляхом підбору ключа. Про це розповіли у ГУ НП Хмельницької області.

Відео дня

Наразі зловмисника затримали. По даному факту відкрили провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. До слова, її санкція передбачає до 12 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Міша Заклецький

    Має бути один вид кримінального покарання - довічне .
  • Hugo Niga

    За мізинець і крадіжку до 12 років за зґвалтування до 5 років, за вбивство до 8 ! Закони те що потрібно !!
  • Борис

    Однак, далі під’їзду його (???) втекти не вдалося.

    ... йому (!!!) втекти ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up